‘Ensamvargar’ har 6 speciella personlighetsdrag

0

Personer som gillar att vara ensamma har dessa 6 speciella personlighetsdrag

Introvert och extrovert är de två huvudkategorierna när det gäller personligheter och hur vi närmar oss dem. Har du någonsin tänkt på de egenskaper som är typiska för respektive och huruvida är det möjligt att vara lite grann av båda?

Denna blogg fokuserar på de människor som gillar att spendera sin egen tid och deras 6 speciella personlighetsdrag.

1. De är extremt lojala

De är inte en del av någon stor social cirkel och du kommer säkert inte att hitta dem ‘hängandes’ med stora grupper eller klä upp sig för någon klubböppning. De föredrar pålitliga och meningsfulla vänskapsband. Om du har en vän som föredrar att spendera sin egen tid, kan du vara säker på att den här personen alltid kommer att finnas där för dig!

2. Överraskning! De är öppna för nya idéer

Bara för att dessa människor uppskattar sina egna tysta stunder betyder det nödvändigtvis inte att de inte är öppensinnade, och öppna för nya och spännande saker. Saken är att de vill spendera tid ensamma innan de engagerar sig i alltför stora eller omfattande sociala aktiviteter.

3. De har en nivåchef

De spenderar mycket tid på egen hand och med den här tiden fyller de genom att tänka på problem och idéer, vilket gör att de kan utveckla en stark känsla av jaget och självförtroende. De ser på sin ensamtid som ett sätt att ladda batterierna, fylla på med ny energi och inspiration i stället för att störas av andras distraktioner.

4. De är bekväma med sina egna tankar

Människor som föredrar att spendera merparten av sin tid på egen hand visar ett gott samvete och störs inte av sina inre tankar. Vi har alla våra nedgångar men dessa människor tenderar att navigera sig själva utan att falla.

5. De förstår värdet av tiden

De som spenderar mestadels av sin tid för sig själva förstår och värderar värdet av tiden. De prioriterar tid, vilket hjälper dem att fungera på högsta nivå. De har en djup känsla av att se till att inte spendera sin tid med människor som inte är värda det.

6. De utövar starka gränser

All den tid som spenderas ensam tillåter dessa människor att tänka på de saker som motiverar dem såväl som om vad som fungerar för dem och vad som inte gör det. De har mycket friska och starka gränser och utövar dem på ett hälsosamt och tydligt sätt.

I slutändan är det värt att notera att dessa människor är mer framgångsrika än andra. Det här är inte alls förvånande,  eftersom de uppskattar och njuter av lugnande stunder så hjälper detta till att frisläppa nya idéer och öka framgångsnivån.

 

Här är 10 skäl till varför människor som tycker om att vara ensamma är mer framgångsrika:

 

De är lättare för dem att slippa ångest (att spendera tid med sig själv hjälper till att rensa tankarna och komma bort från  negativa tankar)

De har bättre minne (ensamhet ger dem rätt perspektiv)

De är mer kreativa (dagliga distraktioner påverkar våra tankar och hindrar dessa från att komma till skott så att säga)

De förstår vem de är

De har bättre relationer (spendera tid med sig själv hjälper en att förstå sig själv bättre och att enklare identifiera de relationer som fungerar för en)

De är mer fokuserade – visar studier

Genom att spendera tid ensam så blir man mer klartänkt vilket gör en mer produktiv.

De fattar smartare beslut.

De hanterar problem mer effektivt.

De värdesätter de enkla sakerna i livet.

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke