Medialt Budskap ~ Vad berör just nu

8

Finaste ni allihopa ~ jag erbjuder er att välja ett av korten 1 – 3 här nedan och ta dig en liten stund och reflektera lite kring bilden som du mest känner dig dragen till. Gör detta en stund innan du läser mitt medföljande budskap.

Sedan skrollar du ner och kan läsa budskapet om vad som är mest angeläget just nu för dig. Det som berör och angår – vad är det egentligen som händer för närvarande. 

Slumpen är inget annat än gudomlig manipulation -Elisabeth Kübler Ross

 

 

Kort 1: 9 Seek – (svart, stora arkanan)
Ibland blir individer så uppslukade i förhållanden, eller i att ha ett förhållande, så att alla perspektiv går förlorade. Relationen blir hela dess värld och de förlorar sig själva. Detta kort föreslår att det nu är dags att ta ett steg tillbaka, antingen från ett förhållande eller en önskan om ett, och fortsätt med ett internt försök att återupptäcka dig själv. Ett av mina favoritordspråk är: “Det kan inte vara en av oss förrän det är en av mig.” Om detta stämmer överens med dig är det dags att ha en dialog med ditt Högre Jag och dina guider om vem du är och vad du verkligen behöver i livet. Du kan bli överraskad av svaren som kommer till din insikt.
Det här är också en bra tid att dra sig tillbaka fysiskt från ditt upptagna liv och relationer. Att delta i en andlig ‘retreat’ skulle vara optimalt. Att helt enkelt bara hitta en tid för ensamhet och inre iakttagelse kan vara välgörande och bra. Ta en promenad i naturen, stilla ditt sinne, och lyssna på meddelanden från fåglarna och träden. Unna dig själv gåvan av dagliga fem-minuters meditationer.
Du kanske känner att du behöver hjälp i din strävan efter större förståelse om vad du behöver i ett förhållande eller hur du hanterar ett visst förhållande. Hitta en guide eller mentor som är kunnig i frågor kring hjärtat och tala med den personen.
Affirmation: Ta en tid för ensamhet och introspektion/själv-iakttagande

Kort 2: 9 Well-Deserved Reward (Röd/materiell)
Dina ansträngningar belönar sig! När det här kortet visar sig, föreslår det att du har sett eller snart kommer att se att dina relationer ’faller på plats’ så att säga. Det har inte alltid varit lätt, men du hade disciplinen att fortsätta. Då du jobbade på att skapa tillfredställande relationer, fick du ibland ge mer av dig själv än vad du skulle ha velat, men du har sett de positiva resultaten av alla åtgärder du har vidtagit. Du behöll det ultimata målet i åtanke.
Var stolt över dig själv. Du har gått in i en fas i ditt liv där dina kontakter med andra blir mer enkla. Var hänsynsfull och medkännande i dina interaktioner. Det finns mindre behov av konfrontation nu – diplomati är ett bättre tillvägagångssätt. När du går framåt på ett mer målmedvetet sätt kan du förvänta dig att känna dig nöjd med dina prestationer. Avseende kärlek – i alla dess olika aspekter. Du blir välsignad för ditt hårda arbete.
Nyckelord: Disciplin, Älskvärd, Medkänsla, Tillfredsställelse

Kort 3: 9 Dreams Coming True (Grön/känslor)
Detta är ett kort som kommer med budskap om innehåll och belåtenhet och önskningar som uppfylls. Kortet tyder på att du nu går in i en tid av frid, glädje och tillfredsställelse. Var tydlig med om hur du vill att dina relationer ska se ut, eftersom dina önskemål snart kan komma att uppfyllas. Kom ihåg att vara öppen för att ta emot allt som Universum skickar dig och uttryck tacksamhet när dina drömmar går i uppfyllelse. Luta dig sedan tillbaka – och njut!
Detta kort handlar också om att må bra, både emotionellt och fysiskt. Delta i aktiviteter som ger dig nöje och glädjefullhet. Ta med en vän till en exklusiv restaurang, dela ett lyxigt bubbelbad med din partner/vän, eller njut av en glasstrut med ett barn. Aktiviteter som gör dig lycklig talar om för Universum att skicka dig mer av glädje och överflöd. Detta kommer att hjälpa dig mot uppfyllelse av dina önskemål. Så fortsätt – skäm bort dig själv.
Nyckelord: Innehållsrikedom, Mottagande, Tacksamhet, Njutning

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Anna den

  Tack!🙏

  • livskraftsorientering den

   Tack själv rara Anna ~ I ljus och Kärlek

 2. Sandra den

  Vad fint att få läsa kort nummer 3. Det gick rakt in i hjärtat och jag fick ett leende på läpparna 🙏

  • livskraftsorientering den

   Så fint att höra ~ Tack Sandra

   I Ljus och Kärlek

 3. Anita den

  Tack! för budskapet, jag tar det till mig…🙏

  • livskraftsorientering den

   Härligt att du tar till dig ~ Tack själv Anita
   I Ljus och Kärlek

 4. Eva-Britt den

  Blev så glad över att läsa kort nr 2. Fastnade särskilt för orden “Då du jobbade på att skapa tillfredställande relationer, fick du ibland ge mer av dig själv än vad du skulle velat” Precis så har det varit. Och man har ju alltid ett val. Att få läsa detta skrivet på ett ödmjukt sätt gör livet lättare. Varmt tack!

  • livskraftsorientering den

   Fantastiskt och jätteroligt att höra ~ Tack

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.