Medialt Budskap ~ Vad berör just nu

8

Finaste ni allihopa ~ jag erbjuder er att välja ett av korten 1 – 3 här nedan och ta dig en liten stund och reflektera lite kring bilden som du mest känner dig dragen till. Gör detta en stund innan du läser mitt medföljande budskap.

Sedan skrollar du ner och kan läsa budskapet om vad som är mest angeläget just nu för dig. Det som berör och angår – vad är det egentligen som händer för närvarande. 

Slumpen är inget annat än gudomlig manipulation -Elisabeth Kübler Ross

 

 

Kort 1: 9 Seek – (svart, stora arkanan)
Ibland blir individer så uppslukade i förhållanden, eller i att ha ett förhållande, så att alla perspektiv går förlorade. Relationen blir hela dess värld och de förlorar sig själva. Detta kort föreslår att det nu är dags att ta ett steg tillbaka, antingen från ett förhållande eller en önskan om ett, och fortsätt med ett internt försök att återupptäcka dig själv. Ett av mina favoritordspråk är: ”Det kan inte vara en av oss förrän det är en av mig.” Om detta stämmer överens med dig är det dags att ha en dialog med ditt Högre Jag och dina guider om vem du är och vad du verkligen behöver i livet. Du kan bli överraskad av svaren som kommer till din insikt.
Det här är också en bra tid att dra sig tillbaka fysiskt från ditt upptagna liv och relationer. Att delta i en andlig ‘retreat’ skulle vara optimalt. Att helt enkelt bara hitta en tid för ensamhet och inre iakttagelse kan vara välgörande och bra. Ta en promenad i naturen, stilla ditt sinne, och lyssna på meddelanden från fåglarna och träden. Unna dig själv gåvan av dagliga fem-minuters meditationer.
Du kanske känner att du behöver hjälp i din strävan efter större förståelse om vad du behöver i ett förhållande eller hur du hanterar ett visst förhållande. Hitta en guide eller mentor som är kunnig i frågor kring hjärtat och tala med den personen.
Affirmation: Ta en tid för ensamhet och introspektion/själv-iakttagande

Kort 2: 9 Well-Deserved Reward (Röd/materiell)
Dina ansträngningar belönar sig! När det här kortet visar sig, föreslår det att du har sett eller snart kommer att se att dina relationer ’faller på plats’ så att säga. Det har inte alltid varit lätt, men du hade disciplinen att fortsätta. Då du jobbade på att skapa tillfredställande relationer, fick du ibland ge mer av dig själv än vad du skulle ha velat, men du har sett de positiva resultaten av alla åtgärder du har vidtagit. Du behöll det ultimata målet i åtanke.
Var stolt över dig själv. Du har gått in i en fas i ditt liv där dina kontakter med andra blir mer enkla. Var hänsynsfull och medkännande i dina interaktioner. Det finns mindre behov av konfrontation nu – diplomati är ett bättre tillvägagångssätt. När du går framåt på ett mer målmedvetet sätt kan du förvänta dig att känna dig nöjd med dina prestationer. Avseende kärlek – i alla dess olika aspekter. Du blir välsignad för ditt hårda arbete.
Nyckelord: Disciplin, Älskvärd, Medkänsla, Tillfredsställelse

Kort 3: 9 Dreams Coming True (Grön/känslor)
Detta är ett kort som kommer med budskap om innehåll och belåtenhet och önskningar som uppfylls. Kortet tyder på att du nu går in i en tid av frid, glädje och tillfredsställelse. Var tydlig med om hur du vill att dina relationer ska se ut, eftersom dina önskemål snart kan komma att uppfyllas. Kom ihåg att vara öppen för att ta emot allt som Universum skickar dig och uttryck tacksamhet när dina drömmar går i uppfyllelse. Luta dig sedan tillbaka – och njut!
Detta kort handlar också om att må bra, både emotionellt och fysiskt. Delta i aktiviteter som ger dig nöje och glädjefullhet. Ta med en vän till en exklusiv restaurang, dela ett lyxigt bubbelbad med din partner/vän, eller njut av en glasstrut med ett barn. Aktiviteter som gör dig lycklig talar om för Universum att skicka dig mer av glädje och överflöd. Detta kommer att hjälpa dig mot uppfyllelse av dina önskemål. Så fortsätt – skäm bort dig själv.
Nyckelord: Innehållsrikedom, Mottagande, Tacksamhet, Njutning

 

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Blev så glad över att läsa kort nr 2. Fastnade särskilt för orden ”Då du jobbade på att skapa tillfredställande relationer, fick du ibland ge mer av dig själv än vad du skulle velat” Precis så har det varit. Och man har ju alltid ett val. Att få läsa detta skrivet på ett ödmjukt sätt gör livet lättare. Varmt tack!

Lämna en tanke