Änglabudskap denna lördag ~ in i andra advent

0

Hej alla Fina Änglavänner ~ idag drar jag ett kort ur en av alla mina kortlekar och budskapet för dagen kommer genom kortet ‘Riddare i Jord‘ och här handlar det om Lojalitet – Hängivenhet – Ärbarhet och att vara Snäll:

När det handlar om Situationer är det dags att få saker och ting gjorda! Så lämna planeringsstadiet bakom dig och bara sätt igång. Hedra dina löften och åtaganden. Var uppmärksam på detaljer och var noggrann. Det är dags för Dig att ta ett steg framåt för det är din stund att få vara i solens värmande strålar. Du tycker om att vara där, i spotlightens sken, men det som gör dig speciell är att du använder det för att göra vår älskade Moder Jord till ett bättre ställe. En bättre värld för oss alla. Det finns en naturlig begåvning och fallenhet för detta, med att hjälpa andra, och samtidigt så bryr du dig om dina nära och kära och kommer alltid att bemöta deras behov.

När det handlar om Personer så finns där någon som du kan förvänta dig att vara en lojal, hängiven och pålitlig person, men även välutbildad som gör ett utmärkt arbete med tiden. En djur- och naturälskare som kan vara vegetarian. Här finns även egenskaper som att vara Detaljorienterad – Flitig – Tankfull – Ärbar – Snäll En hjärtinnerlig och karismatisk person som vill göra en skillnad, någon som älskar utmaningar både hemmavid och på arbetet. En familjemedlem som är kärleksfull och bryr sig. En inspirerande talare med lite teatralisk känsla – en generös beskyddare för konsten.

Ytterligare betydelser av detta kort kan vara att en förnyad motivation ser gryningens ljus och ökat överflöd kan komma in, om än sakta så ändå säkert. En affärsresa kan även finnas här och så har vi Din egen skyddsängel som finns vid din sida och vakar, ger tröst och råd. Lyssna och ta in det som du kan förnimma. Donera resurser eller tid för välgörande ändamål.

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.