Änglabudskap från mig 2:a Advent

0

Tio i luft dyker upp och det anger att det nu är i slutet på en svår situation. Du uppmanas att omfamna förändringen och ha i åtanke att du faktiskt ska anamma att det nu är dags att rikta in dina intentioner så att du förväntar dig att saker blir bättre nu. 

Den här situationen har avslutats och lyckligtvis följs alltid avslutningar av en ny början. Du kan känna sorg över det som hänt, blandat med välkommen lättnad.

Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras.

Det kan vara dags att byta karriär. Kanske har du avslutat ett långvarigt projekt eller har bestämt dig för att ta en annan anställning. Sätt inga gränser för vilka underbara saker som universum kan skänka. Bred ut ditt nät och se vilka fantastiska möjligheter du kan fånga.

Ytterligare betydelse av detta kort: Ingen stans att gå förutom framåt! Tillfrisknande från missbruk. En melodramatisk situation.

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.