Budskap på Lucia dagen

1

En jätteglad Lucia till alla och lustigt nog drog jag ett kort med 13 på och budskapet lyder som följer ~ 13 Release (svart – stora arkanan) och handlar om frigörelse så att Du kan vara mer öppen för relationer som kan flöda och växa.

En möjlighet mot förnyelse kring hjärte-angelägenheter är nu tillgänglig, och det är helt möjligt att denna förnyelse kommer genom frigörelse. Det är genom att släppa taget som du kommer att upptäcka vad som kvarstår… vad som verkligen är ditt. Ibland kan det i relationer kännas ett behov av att hålla fast vid den som man älskar, oavsett om kärleken är besvarad eller ej. Även i ett gott förhållande, som hålls alltför ”tight”, tillåts det inte att andas, växa och mogna.
Begränsar du någon eller försöker du locka någon genom din egen vilja? Överge eventuella behov av kontroll och se hur förhållandet förändras. Se hur förhållandet tillåter det perfekta att framträda.
Ta bort alla övertygelser och beteenden som inte tjänar ditt högsta goda. Rakt igenom hela livet får vi många blandade och ofta felaktiga meddelanden om hur ett förhållande ska fungera. Släpp taget om eventuella förutfattade uppfattningar eller förväntningar om dina relationer – eller i brist av dem. Genom att göra det kan dina nuvarande relationer flöda och blomstra på ett sätt som är bäst för alla. Genom att vara Dig Själv attraherar du också de relationer som tjänar Dig bäst.
Detta är också ett kort som möjligen kan tyda på slut. Finns där någon relation som du klarar dig bättre utan och som skulle vara bättre för dig att lämna? Genom att lämna en stagnerande, stillastående eller svår situation så ger du dig själv samtidigt en egenbemyndigande kraft, som öppnar vägen för nya och givande relationer.
Affirmation: Jag släpper förväntningarna och öppnar mig för relationer som flödar och växer.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anna den

    Glad Lucia till dig. Tack för ditt budskap. 🙏💗

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.