Ett Barns Kärlek – Budskap från Andra Sidan 3:dje Advent

0

Kärleken mellan en förälder och ett barn är en av de mest dyrbara och djupa av samhörighet som vi kommer att uppleva under vår tid på Jorden. Barnen börjar som en del av oss och från deras första tårar så etablerar de sig själva som den största delen i våra hjärtan.

Här vidarebefordrar jag ett budskap om att ett barns kärlek når ut till dig från andevärlden. Kärlek är evig, och de vill att du ska veta att de är trygga och i säkerhet, hela, och fria från smärta. Den kärlek som ni delade kan aldrig brytas, och när du tänker på dem, är de med dig oavsett vad. De vet att du saknar dem. När du ser den där speciella regnbågen, en fjäril som plötsligt framträder inför din inre syn, drömmarna om dem, de blänkande myntet du hittar, fjädern som flyter framför dig, musiken som de drogs till – vet att dessa saker bara är tecken och deras sätt att säga: “Jag älskar dig. Jag är här. Jag är okej. Var inte ledsen.

Kanske detta ävenså kan vara en indikation att det nu är dags att själv se genom ett barns ögon. Njut och ha roligt varje dag och var medkännande mot andra. Ett barn skrattar kanske 400 gånger om dagen, medan många vuxna endast skrattar några få. Barnet eller barnen här i Andevärlden behöver få kännedom så att de vet att du är stark för dem och att du tar väl hand om dig själv. Visa din kärlek till människorna omkring dig och när du gör det kommer de att känna och delta i den kärleken. För de är och kommer alltid att vara sammanlänkade med dig.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.