Änglar ~ Jag ser, känner, & upplever i de svåraste av stunder & fångar upp och målar dess skimrande sken ~ & budskap

0

Änglarna finns där när än jag behöver dess hjälp och närvaron får mig att känna frid och lugn och ge mig insikt om att saker och ting kommer att ordna sig. De har kommit till mig många gånger när jag har varit i behov av det och lyft mig ur de mest svåra av stunder. “It’s not a big deal” känslan bara infinner sig och jag kan känna den välmenande kärleken som ror mig i land och får mig att känna mig trygg, lugn och säker.

~ Dagens Ängla Budskap ~

Ingen anledning till oro

“Du kan vara helt lugn. Den är situationen kontrolleras av den gudomliga skaparen och följer universums ordning. Sänd bara kärleksfulla tankar och känslor till situationen. På så sätt försäkrar du dig om att högsta möjliga resultat flödar till dig och genom dig utan ansträngning.”

Ibland känner jag närvaron av änglar som finns runtomkring. De finns där och hjälper mig också i olika situationer. En av de starkaste upplevelserna jag kan minnas av min närmsta skyddsängel var i en bil på Cypern. Det är ett antal år sedan men jag minns det som om det vore igår. Jag flög ensam ner för att tillbringa några veckor i vår lägenhet som finns i Peyia, som ligger ett par mil väster om Paphos. Vid den tiden gick inte Ryan Air – som flyger ‘ända fram’ till Phaphos – utan det var annat långflyg, med byte i Ungern och som sedan landade i Larnaca. Det är 15 mil mellan dessa två städer och jag skulle för första gången köra bil själv där och i vänstertrafik dessutom.

Akryl på canvas – 40×30 cm, målad av mig

När jag klev av planet i Larnaca hade jag till min stora förskräckelse fått dubbelsyn, något som jag heller aldrig någonsin tidigare upplevt, men vad skulle jag göra! Bilen var bokad så jag såg ingen annan råd än att hitta rätt på den och sätta igång att köra. Det fick bära eller brista var tanken som flög i mig och så kom jag då iväg. Det var helt omöjligt att titta med båda ögonen för då såg jag dubbelt av allting så jag blundade med ena ögat – under 17 mil / 170 km – och det var som om jag hade satt på någon slags autopilot som stadigt och lugnt lotsade mig hela vägen fram.

När ‘jag’ körde genom staden Paphos, med alla dess rondeller och vägskyltar kände jag ingen som helst oro över att hamna fel för jag kände tydligt och visste att jag inte var ensam i bilen. Min skyddsängel fanns där hela tiden och hjälpte mig i det främmande landet, med den främmande sidan av vägen att köra på. Allting gick så bra, så smidigt och mjukt och efter hela den långa färden, när jag helskinnad klev ur den parkerade bilen hade jag till en början svårt att förstå vad som hänt och hur jag hade klarat denna utmaning så galant. Men ganska snart blev det uppenbarat för mig. Jag var inte ensam. Dubbelsynen försvann efter tre dagar och där hade jag också fått hjälp.

6 st olika akrylmålningar på canvas ~ i olika storlekar

 

Akryl på canvas – 40x40x3,8 cm, skapad av mig

 

Akryl på canvas – 4 st i olika storlekar – målade av mig

~ Keep your eyes open ~ Joy lives in small places. ~ 

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.