Glada Nyheter i Årets Första Kort

0

Ur en av alla mina kortlekar – bestående av 78 kort – ”råkade” jag bara dra det allra första, nummer 1, i stora arkanan. Bilden ser härligt magisk ut och den förebådar positiva händelser och ting som kan komma in i våra liv någon, eller kanske flera gånger under det kommande året. Så vad är då dess omen och vad är det dolda budskapet:

Förverkliga Dina Drömmar

Det finns inget behov för ytterligare förberedelser för du är redo att sätta igång. Även om det är små steg så ta första steget mot de förändringar som du önskar ske i ditt liv. Lägg märke till tecken som guidar dig i rätt riktning, likväl som de utvägar, möjligheter, tillgångar, support och beskydd som mirakulöst dyker upp.

Livet kan verkligen vara magiskt! Detta kort visar sig eftersom dina planer verkligen kommer att ta form nu. Det är nästan som om dina änglar går längs med dig, för varje steg du tar och hjälper dig att manifestera allt du behöver. För detta är precis vad som är på gång att hända och nu när du är på väg mot dina drömmars mål så kommer universum att belöna dig genom att göra vägen enklare.

Sök små tecken så att du ser och förstår att dina änglar finns där och hjälper dig. Fokusera på tecknen med glädje och optimism, och försäkra dig om att du uttrycker din tacksamhet. Detta i sin tur kommer att generera ännu fler vägledande ögonblick som kommer dig till gagn. Då du fortsätter att röra dig framåt kommer du utan minsta tvivel att se tydliga sammanhang mellan allt arbete som du har gjort, då du förberedde din resa, och de färdigheter som behövdes för att bli till en framgång i detta nu.

Ytterligare betydelse för detta kort:

Plötslig insikt i hur verkligt förberedd du är för en uppgift.
Skicklighet, kreativitet och beslutsamhet.
Tillgångar som magiskt verkar dyka upp.
Förmågan att snabbt göra förändringar snabbt och framgångsrikt.

Lite roligt i sammanhanget också måste jag berätta, är att jag såg Hemligheten‘ – The Secret – på Netflix häromkvällen och så dyker detta kort helt oförhappandes upp. Se den filmen! Jag rekommenderar den å det varmaste.

En underbar fortsättning till alla på det nya året ~ Glädje – Ljus – Kärlek ~ Carina

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.