Glada Nyheter i Årets Första Kort

0

Ur en av alla mina kortlekar – bestående av 78 kort – ”råkade” jag bara dra det allra första, nummer 1, i stora arkanan. Bilden ser härligt magisk ut och den förebådar positiva händelser och ting som kan komma in i våra liv någon, eller kanske flera gånger under det kommande året. Så vad är då dess omen och vad är det dolda budskapet:

Förverkliga Dina Drömmar

Det finns inget behov för ytterligare förberedelser för du är redo att sätta igång. Även om det är små steg så ta första steget mot de förändringar som du önskar ske i ditt liv. Lägg märke till tecken som guidar dig i rätt riktning, likväl som de utvägar, möjligheter, tillgångar, support och beskydd som mirakulöst dyker upp.

Livet kan verkligen vara magiskt! Detta kort visar sig eftersom dina planer verkligen kommer att ta form nu. Det är nästan som om dina änglar går längs med dig, för varje steg du tar och hjälper dig att manifestera allt du behöver. För detta är precis vad som är på gång att hända och nu när du är på väg mot dina drömmars mål så kommer universum att belöna dig genom att göra vägen enklare.

Sök små tecken så att du ser och förstår att dina änglar finns där och hjälper dig. Fokusera på tecknen med glädje och optimism, och försäkra dig om att du uttrycker din tacksamhet. Detta i sin tur kommer att generera ännu fler vägledande ögonblick som kommer dig till gagn. Då du fortsätter att röra dig framåt kommer du utan minsta tvivel att se tydliga sammanhang mellan allt arbete som du har gjort, då du förberedde din resa, och de färdigheter som behövdes för att bli till en framgång i detta nu.

Ytterligare betydelse för detta kort:

Plötslig insikt i hur verkligt förberedd du är för en uppgift.
Skicklighet, kreativitet och beslutsamhet.
Tillgångar som magiskt verkar dyka upp.
Förmågan att snabbt göra förändringar snabbt och framgångsrikt.

Lite roligt i sammanhanget också måste jag berätta, är att jag såg Hemligheten‘ – The Secret – på Netflix häromkvällen och så dyker detta kort helt oförhappandes upp. Se den filmen! Jag rekommenderar den å det varmaste.

En underbar fortsättning till alla på det nya året ~ Glädje – Ljus – Kärlek ~ Carina

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke