8 Sätt Att Känna Igen En Fejk Trevlig Person

0

Har du träffat någon person som utan någon speciell anledning hela tiden är trevlig, men pratar illa om alla människor bakom ryggen när de inte är i närheten? Har du någonsin haft en nära vän som inledningsvis tycktes väldigt trevlig men som i slutänden kom att skada dig? Var försiktig med ”FRENEMIES” – eller VänFiender.

Ingen vill hänga med fejkare. Vi vill alla ha ärliga, genuina och raka människor i våra liv. Merparten av oss människor har utnyttjat en viss situation en eller ett par gånger i livet, men för fejkande och bluffande personer ligger det i blodet att skvallra och utnyttja andra.

Ibland är de inte helt ansvariga för sitt beteende. Samhället i detta århundrade har skapat många själviska människor som bara bryr sig om pengar och sätter sitt eget välbefinnande före andras. Som ett resultat av globalisering och teknik har vi alla förstört våra kärnvärden och tack vare de sociala medierna kan vi ibland inte ens avgöra skillnad mellan falska och verkliga individer.

 

Om du känner att människor omkring dig är exakt likadana så som beskrivs här, läs då om de 8 sätten som lär dig att känna igen en falsk trevlig person:

De är trevliga mot alla

Om de är vänner med alla som de känner så betyder det att de inte är någon vän. Även om du är den finaste, raraste personen i världen så kan du detta till trots inte komma överens med varendaste en. Alla människor är olika, med olika personligheter, olika problem och olika liv. Så det är omöjligt för någon att vara kompatibel med alla. Endast falska människor har denna otroliga förmåga, enkom för att de beter sig föränderligt, enligt den andre personens behov. Detta förfarande bygger enbart på deras egna personliga fördelar. De värdesätter människor som har makt och är försiktiga med sina val av vilka människor de ska ägna respekt och uppmärksamhet åt. Deras val baseras på om de kan utnyttja vederbörande.

De är konkurrenskraftiga

De ser allt som tävling. Det spelar ingen roll om det är en vanlig examen eller en livsstil. De tror orubbligt att de är bättre än du och de kommer alltid att se till att de är överlägsna.

De håller aldrig sina löften

Förmodligen har du vid något tillfälle i ditt liv haft en vän som oavsett vad, lovade att alltid finnas där för dig, men ganska snart gick sakerna inte som planerat och h*n stack sin väg, för att sedan inte återkomma. De sa alltid det som du ville höra och sedan använde de detta för att få något i gengäld. De spelar manipulationsspelet och förvränger sina ord så att de kan få vad de vill ha.

De skvallrar hela tiden

Du har antagligen hört talesättet: ”Intelligenta människor pratar bara om nya idéer, vanliga människor pratar om saker och lägre stående människor pratar om andra människor.” Var försiktig med dessa människor, för om de skvallrar om de människor som står dem riktigt nära, tänk då på vad de är kapabla till att säga om dig. Bakom din rygg.

De söker alltid uppmärksamhet

Falska människor är så över-självsäkra att de tror att soluppgången och solnedgången är de själva. Du kan inte ta miste utan att märka dem. De talar högt och skryter ständigt och jämt om sina prestationer i livet. När de desperat behöver uppmärksamhet beter de sig som riktiga sociopater och slutar inte förrän de får den möjlighet som de söker.

De är aldrig initiativtagare för kontakt

Har du någonsin frågat dig varför vissa människor helt enkelt inte vill göra det första draget? Oavsett om det bara handlar om ett samtal och ses över en lunch, eller något avslappnat häng så känner du att det alltid är du som initierar kontakt. Om det är så, kom ihåg att de gör det här eftersom du inte är till gagn för dem och de vill inte hålla ett kontinuerligt förhållande med dig.

De kritiserar allt du gör

Äkta och ärliga människor kommer att respektera dig, säga några bra ord om dig och kommer även att försöka lära av dig. Oavsett deras egen situation så kommer de att vara stödjande och alltid glada för din framgång. Å andra sidan kommer ‘FrenEmier’/VänFiender alltid att kritisera ditt arbete, särskilt om de inte klarade av sitt eget jobb eller prestation lika bra som du. Avundsjuka är en typ av hat, vilket i sin tur är ett gift, som är ett resultat av osäkerhet. De föder sitt ego och sin själ genom att kritisera och får dig att känna dig eländig.

De ler hela tiden

Falska människor tenderar att le för mycket – för att på så sätt dölja sin sanna personlighet och sina känslor. De flesta människor blir lurade av detta beteende och det är precis genom detta som de blir offer för ’FrenEmier’/VänFiende manipulation.

Tänk vad mycket bättre vår planet skulle må om det fanns en balans mellan att ge och ta emot!

 

Källa: https://curiousmindmagazine.com/

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke