En tillväxtfas avseende ditt hjärtas behov

0

Saker och ting som ligger oss varmt om hjärtat har stor likhet med blommor. I det knoppande stadiet är relationen i ett tillstånd av potential och den behöver kärleksfull omtanke och uppmärksamhet för att hjälpa till att växa, utvecklas och blomma. De inblandade personerna i relationen måste vara villiga att lita på och öppna sig själva för varandra.  Med tillräckligt mycket näring kommer relationen att blomstra och ge skönhet åt de liv som är involverade. Det är dags för dig att ge näring åt den potential som kan finnas i dina relationer. Nytt liv och kärlek står inpå knuten och väntar på dig. Du behöver bara nå ut och ta det.

Tillåt dig själv att ta tag i energierna av förnyelse som omger dig nu och tillåt dig själv att slå ut i blom, som en vacker blomma. Beträffande ditt hjärtas önskemål så är du vaken för dess spirande möjligheter.

En blomma följer solen, eftersom dess värme och ljus är upphov till blomman och fyller den med energi. Solen förser även blomman med de näringsämnen som behövs. Vad står solen för i ditt liv? Vad är det som ger dig näring och hjälper dig att frodas? Tillhandahåller dig dina relationer sådant som du behöver? Om det inte förhåller sig så, då är det dags att förändra ditt liv och istället växa åt en ny riktning.

Du är i en tillväxtfas avseende ditt hjärtas behov och dess angelägenheter. ’Stretcha’ dig själv och dina idéer beträffande vad du tror är möjligt och vet – känn att du vet – att allt faktiskt är möjligt om du bara följer solen.

Affirmation:

Jag är öppen för skönheten i relationer som ger näring och uppmuntran.

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke