En tillväxtfas avseende ditt hjärtas behov

0

Saker och ting som ligger oss varmt om hjärtat har stor likhet med blommor. I det knoppande stadiet är relationen i ett tillstånd av potential och den behöver kärleksfull omtanke och uppmärksamhet för att hjälpa till att växa, utvecklas och blomma. De inblandade personerna i relationen måste vara villiga att lita på och öppna sig själva för varandra.  Med tillräckligt mycket näring kommer relationen att blomstra och ge skönhet åt de liv som är involverade. Det är dags för dig att ge näring åt den potential som kan finnas i dina relationer. Nytt liv och kärlek står inpå knuten och väntar på dig. Du behöver bara nå ut och ta det.

Tillåt dig själv att ta tag i energierna av förnyelse som omger dig nu och tillåt dig själv att slå ut i blom, som en vacker blomma. Beträffande ditt hjärtas önskemål så är du vaken för dess spirande möjligheter.

En blomma följer solen, eftersom dess värme och ljus är upphov till blomman och fyller den med energi. Solen förser även blomman med de näringsämnen som behövs. Vad står solen för i ditt liv? Vad är det som ger dig näring och hjälper dig att frodas? Tillhandahåller dig dina relationer sådant som du behöver? Om det inte förhåller sig så, då är det dags att förändra ditt liv och istället växa åt en ny riktning.

Du är i en tillväxtfas avseende ditt hjärtas behov och dess angelägenheter. ’Stretcha’ dig själv och dina idéer beträffande vad du tror är möjligt och vet – känn att du vet – att allt faktiskt är möjligt om du bara följer solen.

Affirmation:

Jag är öppen för skönheten i relationer som ger näring och uppmuntran.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.