Du är den enda som ansvarar för din lycka så tro på dig själv

0

Slösa inte bort tid genom att vänta på att människor ska bry sig

Detta relaterar till att vänta på människor som bryr sig om dig och även att vänta på någon som bryr sig om något som du har gjort eller sagt. Om du vet att de har hört talas om någon prestation eller kanske något problem som härrör från dig, låt dem då själva nämna vad det rör sig om. Eller inte. På det sättet kommer du att vara säker på att deras intresse och omsorg är genuint och uppriktigt.

Acceptera det faktum att merparten av människorna runtomkring inte helt uppriktigt bryr sig om dig

De flesta människor agerar i allmänhet som om de gillar dig utifrån vana eller tradition. Men det är inte många av dessa människor som i ordets rätta bemärkelse innerligt och ärligt bryr sig om dig. Men hur förhåller sig detta? Jo, såvida inte någon känner dig riktigt ordentligt så är det nästan omöjligt för vederbörande att verkligen bry sig om dig. Även om de skulle vilja det. Detta betyder att chansen är snudd på obefintlig att någon verkligen kan bry sig om dig om de just har träffat dig.

Erkänn och acceptera att du är den enda personen i denna värld som du kan lita på för personlig lycka

Det är fint att ha väldigt goda vänner, familjemedlemmar och kollegor som är pålitliga och ansvarsfulla avseende din lycka och tillfredsställelse, men du bör komma ihåg att dessa människor kanske inte är med dig för alltid och du vet aldrig vad livet ger och hur omständigheterna kan förändras. Alla dessa människor kanske inte för alltid kan bistå dig med glädje och lycka. Det är därför som varje enskild människa måste finna vägar för att möjliggöra lycka ifrån sig själva.

Sätt dina egna synpunkter först

Jag menar inte att det är en dålig idé att acceptera råd och förslag från andra människor, men det är inte särskilt klokt att ta alla förslag och tillämpa dem enligt instruktioner för vägledning. Om råd kommer från yrkesverksamma och experter så bör det ges större vikt, men du är fortfarande den som bestämmer om handlingarna i livet och du är trots allt den som hanterar konsekvenserna av ditt handlande. Det är anledningen till varför du alltid behöver ha förtröstan och tillit till dina egna beslut, ord och handlingar.

 

När du förändrar det sätt på hur du ser på saker och ting, då kommer saker och ting att förändras. -Dr Wayne Dayer

Detta innehåll är inspirerat av en fantastisk artikel som man kan finna här

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke