Du är den enda som ansvarar för din lycka så tro på dig själv

0

Slösa inte bort tid genom att vänta på att människor ska bry sig

Detta relaterar till att vänta på människor som bryr sig om dig och även att vänta på någon som bryr sig om något som du har gjort eller sagt. Om du vet att de har hört talas om någon prestation eller kanske något problem som härrör från dig, låt dem då själva nämna vad det rör sig om. Eller inte. På det sättet kommer du att vara säker på att deras intresse och omsorg är genuint och uppriktigt.

Acceptera det faktum att merparten av människorna runtomkring inte helt uppriktigt bryr sig om dig

De flesta människor agerar i allmänhet som om de gillar dig utifrån vana eller tradition. Men det är inte många av dessa människor som i ordets rätta bemärkelse innerligt och ärligt bryr sig om dig. Men hur förhåller sig detta? Jo, såvida inte någon känner dig riktigt ordentligt så är det nästan omöjligt för vederbörande att verkligen bry sig om dig. Även om de skulle vilja det. Detta betyder att chansen är snudd på obefintlig att någon verkligen kan bry sig om dig om de just har träffat dig.

Erkänn och acceptera att du är den enda personen i denna värld som du kan lita på för personlig lycka

Det är fint att ha väldigt goda vänner, familjemedlemmar och kollegor som är pålitliga och ansvarsfulla avseende din lycka och tillfredsställelse, men du bör komma ihåg att dessa människor kanske inte är med dig för alltid och du vet aldrig vad livet ger och hur omständigheterna kan förändras. Alla dessa människor kanske inte för alltid kan bistå dig med glädje och lycka. Det är därför som varje enskild människa måste finna vägar för att möjliggöra lycka ifrån sig själva.

Sätt dina egna synpunkter först

Jag menar inte att det är en dålig idé att acceptera råd och förslag från andra människor, men det är inte särskilt klokt att ta alla förslag och tillämpa dem enligt instruktioner för vägledning. Om råd kommer från yrkesverksamma och experter så bör det ges större vikt, men du är fortfarande den som bestämmer om handlingarna i livet och du är trots allt den som hanterar konsekvenserna av ditt handlande. Det är anledningen till varför du alltid behöver ha förtröstan och tillit till dina egna beslut, ord och handlingar.

 

När du förändrar det sätt på hur du ser på saker och ting, då kommer saker och ting att förändras. -Dr Wayne Dayer

Detta innehåll är inspirerat av en fantastisk artikel som man kan finna här

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.