Kort ~ Seek

0

Ibland blir individer så uppslukade i relationer, eller i att ha ett förhållande, så att alla perspektiv går förlorade. Relationen blir hela dess värld och de förlorar sig själva. Detta kort ger ett förslag om att det nu är dags att ta ett steg tillbaka, antingen från en relation eller en önskan om en, och fortsätt med ett internt försök att återupptäcka dig själv. Ett av mina favoritordspråk är: ”Det kan inte vara en av oss förrän det är en av mig.” Om detta stämmer överens med dig är det dags att ha en dialog med ditt Högre Jag och dina guider om vem du är och vad du verkligen behöver i livet. Du kan bli överraskad av svaren som kommer till din insikt.

Det här är också en bra tid att dra sig tillbaka fysiskt från ditt upptagna liv och relationer. Att delta i en andlig ”retreat” skulle vara optimalt. Att helt enkelt bara hitta en tid för ensamhet och inre iakttagelse kan vara välgörande och bra. Ta en promenad i naturen, stilla ditt sinne, och lyssna på meddelanden från fåglarna och träden. Unna dig själv gåvan av dagliga små fem-minuters meditationer.

Du kanske känner att du behöver hjälp i din strävan efter större förståelse om vad du behöver i en relation, eller hur du hanterar en viss relation. Hitta en guide eller mentor som är kunnig i ”hjärtefrågor” och tala med den personen.

Affirmation: Ta en tid för ensamhet och introspektion/själv-iakttagande

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke