Änglabudskap idag ~ Oskuldsfullhet

0

Älskade vän, eftersom ingen kan förändra Guds perfekta hantverk så är alla i sanning utan skuld. Ge dina tyngande känslor till oss så att vi kan lätta på din börda. Ge oss all skuld, all ilska och alla beskyllningar som skymmer din kärleksfulla framtid. Njut av att ha frid i hjärtat igen.

Detta kort dyker upp för att försäkra dig om att den här situationen och alla inblandade är utan skuld. Bär du på skuldkänslor så ge dem till änglarna. Skuldkänslor har de lägsta vibrationerna av alla känslor så de drar till sig negativitet. Om du dömer andra som skyldiga så påminner det här kortet dig om att det gudomliga inom dem för situationen ska helas och läkas. Du behöver inte nödvändigtvis fortsätta att ha en relation till någon som du inte litar på, men det är viktigt för ditt eget välbefinnande att driva ut förgiftande tankar och känslor. Änglarna ber dig att överväga att ett missförstånd kan ha berott på ett oskyldigt misstag.

Ytterligare betydelse som kortet kan ha: Se saken ur den andres synvinkel * Förlåt dig själv och släpp tankarna på vad som kunde ha gjorts annorlunda * Din osämja med någon kan bero på ett missförstånd * Hedra ditt inre barn, och även andras inre barn * Se bortom illusionens yta och inse att den underliggande andliga sanningen är att allt sker perfekt och i gudomlig ordning.

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke