Änglabudskap idag ~ Oskuldsfullhet

0

Älskade vän, eftersom ingen kan förändra Guds perfekta hantverk så är alla i sanning utan skuld. Ge dina tyngande känslor till oss så att vi kan lätta på din börda. Ge oss all skuld, all ilska och alla beskyllningar som skymmer din kärleksfulla framtid. Njut av att ha frid i hjärtat igen.

Detta kort dyker upp för att försäkra dig om att den här situationen och alla inblandade är utan skuld. Bär du på skuldkänslor så ge dem till änglarna. Skuldkänslor har de lägsta vibrationerna av alla känslor så de drar till sig negativitet. Om du dömer andra som skyldiga så påminner det här kortet dig om att det gudomliga inom dem för situationen ska helas och läkas. Du behöver inte nödvändigtvis fortsätta att ha en relation till någon som du inte litar på, men det är viktigt för ditt eget välbefinnande att driva ut förgiftande tankar och känslor. Änglarna ber dig att överväga att ett missförstånd kan ha berott på ett oskyldigt misstag.

Ytterligare betydelse som kortet kan ha: Se saken ur den andres synvinkel * Förlåt dig själv och släpp tankarna på vad som kunde ha gjorts annorlunda * Din osämja med någon kan bero på ett missförstånd * Hedra ditt inre barn, och även andras inre barn * Se bortom illusionens yta och inse att den underliggande andliga sanningen är att allt sker perfekt och i gudomlig ordning.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke