Drömmar kan uppfyllas ~ ett litet budskap för dagen

0

Detta är ett kort som kommer med budskap om innehåll och tillfredsställelse och även om önskningar som kan förverkligas.

Kortet tyder på att du nu går in i en tid av frid, glädje och tillfredsställelse. Eftersom dina önskemål snart kan komma att uppfyllas så är mitt råd att du ska vara tydlig med hur du vill att dina relationer ska se ut. Kom ihåg att vara öppen för att ta emot allt som Universum skickar dig och uttryck tacksamhet när dina drömmar går i uppfyllelse. Luta dig sedan tillbaka – och njut!

Detta kort handlar också om att må bra, både emotionellt och fysiskt. Ett råd här kan vara att du kanske ska delta i aktiviteter som ger dig nöje och glädjefullhet. Ta med en vän till en exklusiv restaurang, dela ett lyxigt bubbelbad med din partner/vän, eller njut av en glasstrut med ett barn. Aktiviteter som gör dig lycklig talar om för Universum att skicka dig mer av glädje och överflöd. Detta kommer att hjälpa dig på din väg mot uppfyllelse av dina önskemål. Så fortsätt med att skämma bort dig själv.

Nyckelord: Innehållsrikedom * Mottagande * Tacksamhet * Njutning

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke