Din själ vill ge utlopp för det kreativa

1

Dagens kort tyder på att din själ längtar efter att få uttrycka sig kreativt. Dina guider eller änglar vägleder dig att införliva konstnärlighet och kreativitet i ditt liv. Kreativa uttryck får dig att känna dig levande och entusiastisk och din passion för livet får en nytändning.

Du kan behöva flera sätt att uttrycka din kreativitet på. Änglar eller guider vägleder dig att söka efter möjligheter till detta hemma eller på jobbet. Du kan skriva, spela musik, slöjda, måla, sy eller göra om hemma. Det har ingen betydelse huruvida ditt skapande är redo att visas upp – det som räknas är att du tillåter din inre konstnär att uttrycka sig fritt.

Ytterligare betydelse som kortet kan ha:

Jobba med ett meningsfullt projekt som du har skjutit upp ♥ Anmäl dig till en kreativ kurs såsom fotografi eller dans ♥ Ditt livssyfte och en meningsfull karriär kommer till dig på kreativa vägar som du inte kan föreställa dig just nu. Du behöver inte fundera på hur det ska gå till eller vilket ditt livs syfte är. Fortsätt bara på den inslagna vägen.

“Igår är försvunnen. Imorgon har ännu inte kommit. Vi har bara idag. Låt oss börja.” Moder Teresa

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke