Din själ vill ge utlopp för det kreativa

0

Dagens kort tyder på att din själ längtar efter att få uttrycka sig kreativt. Dina guider eller änglar vägleder dig att införliva konstnärlighet och kreativitet i ditt liv. Kreativa uttryck får dig att känna dig levande och entusiastisk och din passion för livet får en nytändning.

Du kan behöva flera sätt att uttrycka din kreativitet på. Änglar eller guider vägleder dig att söka efter möjligheter till detta hemma eller på jobbet. Du kan skriva, spela musik, slöjda, måla, sy eller göra om hemma. Det har ingen betydelse huruvida ditt skapande är redo att visas upp – det som räknas är att du tillåter din inre konstnär att uttrycka sig fritt.

Ytterligare betydelse som kortet kan ha:

Jobba med ett meningsfullt projekt som du har skjutit upp ♥ Anmäl dig till en kreativ kurs såsom fotografi eller dans ♥ Ditt livssyfte och en meningsfull karriär kommer till dig på kreativa vägar som du inte kan föreställa dig just nu. Du behöver inte fundera på hur det ska gå till eller vilket ditt livs syfte är. Fortsätt bara på den inslagna vägen.

”Igår är försvunnen. Imorgon har ännu inte kommit. Vi har bara idag. Låt oss börja.” Moder Teresa

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke