Samarbete & kompromisser ger positiv win-win lösning

4

Det finns en stor styrka och kraftfullhet i mångfalden och i allas våra olika egenskaper. Här dyker ett kort upp som antyder att situationen som du befinner dig i nu skulle förbättras väsentligt genom att sammansmälta, eller kombinera dina egna idéer med någon annans. Vem kan tänkas finnas kring din närhet i nuläge som kanske kan ha förslag som skulle kunna öppna upp och ge dig en mirakulös lösning när du blandar dem med dina egna idéer?

Snarare än att fokusera på skillnaderna mellan dig och någon annan, har du ingått i kompromiss och arbetar tillsammans. Var öppen för andras idéer. Försök att se världen så som de omkring dig ser den. Det finns så mycket att vinna genom att arbeta tillsammans just nu – om du bara söker efter en win-win-lösning! Alltså att alla berörda parter vinner på det.

Ytterligare betydelser av detta kort:

Ha en måttlig eller skälig inställning * Samarbete * Söker en perfekt balans * Självdisciplin och lugn * Avstämning och försoning * Att vara tålmodig tills tiden är rätt.

Lustigt i sammanhanget att jag drar just detta kort i en kortlek bestående av 80 kort. Samtidigt som budskapet i kortet kan vara många till gagn så säger det även en del till mig själv och om den situation som jag befinner mig i för närvarande. Jag fick nämligen den stora äran att ställa ut en del av min konst hos Valentinas Vardagsrum & Ateljée i Tungelsta. Det är en jättemysig butik med inrednings- och andra roliga och udda ting och till otroligt bra priser som de flesta nog har råd med. Det är en fantastisk bra lösning för alla inblandade. Vanligtvis brukar konstnären få ta en ganska – beroende på hur man ser det – hög utgift för att få visa sin konst, men i detta fall är kostnaden 0 kr och med en provision om 25% på försålda verk. Då butiken är relativt nyöppnad och som en del ser det liggandes lite avsides till så blir det som en slags win-win situation över det hela. I själva verket ligger det inte längre bort än 30 minuter med pendeltåget från Södra station i Stockholm, dock kan lilla Tungelsta söder om Stockholm kännas lite långt bort.

Nu är vi tre konstnärer och igår hade vi en trevlig vernissage med mingel, vin, vatten, kaffe och tilltugg och därtill hann jag med en Tarot läggning som verkade uppskattas. Ja, om du känner för det så ger jag nu en prova-på session i Tarot för endast 50 kr hos Valentinas Vardagsrum & Ateljée. Bara som en slags kort intro som du kan pröva, för att senare kanske boka någon längre session i medial vägledning.

Kontakta antingen här på sidan, Facebook, eller till Valentinas Vardagsrum & Ateljée för att boka en tarot session a`50:- ~ ♥

Slumpen är inget annat än gudomlig manipulation –Elisabeth Kübler Ross

Nedan några exempel av mina akryl- och oljemålningar ~ och jag jobbar på med nytt hela tiden för många nya utställningar är på gång ♥ ♥ ♥ Jag önskar alla en underbar vecka.

Go Within – 22×27 cm – Akryl och olja på canvas

 

Attack – 24×30 cm – Akryl och olja på canvas

 

Mind Movie – 22×27 cm – Akryl och olja på canvas

 

Power in Reflection- 20×20 cm – Akryl på canvas

Strength-Bonded Love – 40×40 cm – Akryl på canvas

 

Song of the Wild – 20×20 cm – Akryl och olja på canvas

 

Always Friends – 70×50 cm – Akryl och olja på canvas

 

Desire Garden – 50x50x3,7 cm – Akryl och olja på canvas

 

Bestows Grace – 24×30 cm – Olja på akryl, på canvas

Min hemsida: http://www.carinaehlers.se/sv-SE

Här är några av mina äldre alster som jag kan ta tillfället i akt och visa ~ Här och Nu ♥

7 st chakra målningar på 3-D canvas ~ 20x20x4 cm, i olja

Mind Over Matter – 80×50 cm – Olja på canvas (Medvetandet Existerar Utanför Tid och Rum)

Let Go – 46×55 cm – Olja på canvas (som även kan tillverkas som Gicl’ee/digigraphie, i olika storlekar och i begränsad upplaga)

 

Ett kollage av några alster som jag har målat

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Hej. Som vanligt var dina ord inspirerande!
  Men blir så sugen på att köpa en tavla av dig. Målar lite själv till husbehov.
  Men kan säkert inte mäta mig med det du presterar.
  Men när man inte kan swisha pengar. (Vilket jag inte kan). Hur gör man då?
  Har du något förslag?

  • Först, tack för dina uppmuntrande ord – det är verkligen så hjärtevärmande att höra. Jag blir verkligen så glad! Och sedan om du skulle vara sugen på någon tavla så vill jag att du skriver till min mail och så får du mer detaljer där om hur vi skulle kunna gå vidare. Sms går bra det också, eller så ringer du mig. tfn: 073 – 585 4005 ~ mail: carinas.box@gmai.com På min hemsida har jag Paypal – och om det skulle passa dig så kan jag guida om hur du ska göra där. Eller, naturligtvis går det även bra med mitt vanliga personkonto. Jag har en mängd olika alster på min hemsida och målar även hela tiden nya alster ~ så ta den tid du behöver. Kram Carina <3

Lämna en tanke