De senaste veckorna har varit händelserika & glada

0

Först och främst och det mest fantastiska är att jag har fått mitt första lilla barnbarn. Den beräknade nedkomsten var satt till 15 mars ~ och så kommer han också den 15 mars. En riktig liten prickskytt, om man kan säga så – och så lugn och harmonisk, farmors lilla guldklimp. Ja, det var sannerligen en stor lycka att få möta den lille och hälsa honom välkommen till världen.

Jämsides med detta – för mig – fantastiska underverk så har jag haft fullt upp med att skapa ny konst till diverse utställningar och i förrgår, påskafton, var jag i Lavalhallen i Nacka och hängde 32 styck tavlor inför Stockholms Konstsalong som har vernissage nästa lördag, den 7 april. Jag har målat och slipat och målat och ordnat med diverse ramar och upphängningsanordningar, listor och lappar med priser och därutöver varvat det hela med enskilda sessioner i tarot och andlig- medial vägledning. Nu har jag två pågående utställningar och den tredje – Stockholms Konstsalong – har VIP visning på torsdag.

Spread the Light – Akryl och olja på canvas – 30×30 cm ~ är ett av de alster som jag kommer att visa i min monter på Vårsalongen i Lavalhallen

Även om det har varit full fart och mycket hårt arbete så känns det bra och det går inte att säga annat än att jag lever livet fullt ut. Nu känner jag dock att lugnet som börjar skönjas vid horisonten är befogat och mera yoga och meditation ska prioriteras så att själ, kropp och sinne får det som hela jag-enheten behöver.

Jag har varit lite konfunderad över vissa situationer som jag har upplevt under sistone, men nu, plötsligt så ser jag allting helt glasklart. Oavsett om sanningarna uppdagades med hjälp av mina guider och änglar, eller av mig själv så känns det fantastiskt att vara vaken och medveten.

Har du/ni tid över eller har närhet till Nacka så är du ♥-ligt välkommen att möta in våren och se 80 konstnärers verk på  Stockholms Konstsalong

~

Varmt välkommen lördag, den 7 april,

kl 12 – 18

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke