Villkorslös Kärlek * Självkänsla * Hängivenhet

3

Idag får jag till mig budskap om såväl Villkorslös Kärlek som Självkänsla och Hängivenhet.

Den Villkorslösa Kärleken kännetecknas här av acceptans och tillgivenhet och det som ska förmedlas lyder enligt följande:

 

Du är ett älskat barn av Universum. Öppna ditt hjärta och ta för dig av ovillkorlig kärlek. Känn det ändlösa flödet av gudomlig kärlek som strömmar genom dig. Minsta lilla självkritik som du kan känna nu är en konflikt från en omedveten värld som läggs på dig, men som inte är en del av dig och din Gudomliga själ. Den Gudomliga ”Modern” arbetar nu med din själ för att lindra och hjälpa dig med dessa andliga skador och tvivel. Ta emot och låt henne återställa dig till helhet. Acceptera det som är sant och heligt i dig.

Sedan har vi Självkänslan och här gäller det att inte söka bekräftelse och att inte tvivla på sig själv när bekräftelsen uteblir. Du uppmuntras här istället att stå i din fullvuxna andlighet och kräv din rätt till självkänsla genom att lita på det Du känner och tror på. Överge ej dig själv för att få erkännande i stunden. Och var inte rädd för att ta ställning – för när allt kommer omkring så är det på detta sätt som du blir en sann ledare i ditt eget liv.

Och avslutningsvis lite om Hängivenheten: Närvaron av Gud är överallt. Om du känner dig avskuren från den Gudomliga Källan så är det du som avvek. Istället för att fastna i tvivel och fruktan så är rådet här att gå ut och ta in den naturliga världen. Fokusera på skönhet, kraft och helheten som naturen representerar. Andas in det Gudomliga ~ Du är Gud och Gud är i dig.

 

~ ♥ ~ 

‘Heartfully’ – enkaustisk/bivaxmåleri av mig

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.