6 Sätt Att Enkelt Läsa Av Någon Annan

1

Många tänker sig sådant som att läsa någon annans tankar och sinne som en slags form av kontrollmekanism. Om du kan förutsäga deras nästa steg så kan du enkelt styra deras framtida handlingar.

Att läsa av någon annans tankar har många fördelar, inte bara för dig själv utan också för den andre personen eftersom du på det sättet helt kan förstå vad de vill säga, hur de verkligen känner och få kontakt med dem på en djupare nivå.

Kroppsspråk

Kroppsspråket kan tydligt visa vad andra människor tänker på. Om de rör vid sin panna medan de pratar så betyder det att de är blyga. Hur sitter de, eller hur står de? Var uppmärksam på deras hållning: förminskar de sig så att de ser mindre ut än vad de egentligen är? korsar de sina ben och armar?

När primater i naturen vill visa sin styrka så öppnar de upp sig. Deras kroppar sträcker ut sig och bröstet bänds ut. På detta sätt minskar nivån av kortisol hormonet i deras kroppar, vilket minskar stressen. På liknande sätt, fast om du gör dig själv så att du ser mindre ut, då ökar istället nivåerna av kortisol hormonet. Därför kan du läsa mycket om någons personlighet utifrån dess kroppsspråk och kroppshållning.

Lägg noga märke till hur de andas

Observera på vilket sätt de andas. Om de andas genom ryggraden och dess bas så indikerar detta på ett lugn. Om inandningen däremot är mer ytlig, grund eller svag så betyder det att de är stressade. Människans mentala tillstånd kan avslöjas genom dess sätt att andas.

Om du märker att de andas ojämnt och på ett lite mer illavarslande sätt, då är de förmodligen oroliga och kommer sannolikt att ha något som de vill dölja för dig. De kan också känna sig nervösa, skämmas eller ljuga för dig. När någon är sanningsenlig, är deras andning lugn och avslappnad.

Se dem rakt i ögonen

Att ögonen är själens speglar är sant. De kan avslöja mycket om personen som du pratar med. Pupillerna varierar beroende på typen av våra känslor och det beror på vad vår hjärna tänker. Om hjärnan är överbelastad så sammandrar sig pupillerna vanligtvis. Också när vi träffar någon för första gången så tenderar de att vidga sig. Om de vidgas men omedelbart drar ihop sig, då indikerar det att personen inte är intresserad av dig. Om de förblir i samma vidgade position så tyder detta på att de är glada och tillfreds med att vara tillsammans med dig.

Orden är inte lika viktiga som tonfallet i rösten

Tonen i en persons röst kan säga mycket om vem de är. Var uppmärksam på jäkt och skyndsamhet: om det är snabbt så indikerar detta på nervositet, om det är långsamt så indikerar detta på lugn. Energin bakom orden, är oändligt mycket mer viktiga än de faktiska orden. Vanligtvis kan vi känna igen betydelsen av många tonfall, men ibland måste vi verkligen själva också vara ”intonade” – ratta in oss på rätt frekvens eller våglängd – och lyssna noggrant för att kunna få några svar.

Var tillsammans

Det bästa sättet att inse hur någon är, är att spendera mycket tid med dem. Var tillsammans med dem i några månader eller ett år och så småningom kommer ni att kunna läsa varandras tankar. När du är nära någon kan du förutsäga deras reaktioner. Du kan även känna exakt vad de känner utan att ens prata. I det ögonblick som du Ser personen kommer du att se sorgen bakom leendet.

Detta är anledningen till varför jag känner mig förvånad när en förälder säger att de inte känner igen något fel som hände med deras barn. De skulle säga att det betedde sig på ett normalt sätt. Detta visar ofta att den tid som föräldern tillbringade med barnet inte var tillräcklig för att de skulle känna igen hur barnet kände sig djupt där inne, inuti. Om de lagt mer uppmärksamhet till barnet, då skulle inga ord ha behövts för att föräldern skulle ha insett att något inte stod rätt till med deras barn.

Vissa partners kan dock tillbringa flera år tillsammans, men känner fortfarande inte den andra personen speciellt väl. Om än det är sällsynt så händer det fortfarande. Men i allmänhet kan vi säga att tiden assisterar som ett utmärkt verktyg för att nå in i den andra människans hjärna.

Var försiktig med att inte ge bränsle till den andres sinne av din personliga energi

Hälften av den andres reaktion beror på dig. Om du tilltalar dem på ett nervöst sätt så svarar de förmodligen på samma sätt tillbaka. Om vi är avslappnade och agerar naturligt framför den andre personen så skulle vi kunna se dess sanna energi och hur de verkligen beter sig.

Glöm inte att om du inte är säker så kan du alltid fråga den andra personen hur den verkligen känner. Om du frågar och verkar väldigt intresserad och är beredd att lyssna då kommer du förmodligen att få det sanna svaret.

Du måste alltid börja med dig själv först. När någon frågar ”hur mår du”, ta några sekunder för att tänka och svara sedan ärligt. Om du är medveten om dina egna känslor kan du börja bli medveten även om andras känslor. Hur skulle du kunna förvänta dig att känna andra människors känslor om du inte ens känner dina egna?

Det här inlägget har jag omskrivet från Qwaym

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke