Hur själar väljer sina föräldrar och familjer

1

För några år sedan, innan min dotter föddes, drömde jag en natt om att få en liten flick-bebis. Hon kom till mig och omfamnade mig. Innan hon försvann berättade hon för mig att jag var hennes mamma och att hon heter Evelyn. Jag minns fortfarande den livliga drömmen som om det vore igår. Efter det, när jag fick reda på att jag var gravid, visste jag genast att det var en tjej och jag gav henne det namn hon själv valde: Evelyn.

Våra själar återvänder till jorden så många gånger för att växa och utvecklas. Som du kanske redan känner till så innebär termen reinkarnation att själen kommer in i olika kroppar under många livstider. Jag tror att efter att själen fattat ett beslut om viljan finns att komma tillbaka till Jorden då måste den i första hand bestämma vilken typ av liv som önskas. Det här är nära relaterat till vilka lektioner den skulle vilja lära sig, samt inkluderar att vara i harmoni med en förälder/ar. Det beror helt på syftet och själens önskan, som relaterar till livsstil och livsläror.

Till exempel som när två själar, som man och hustru, har mötts tidigare då kan de vara tillsammans igen för att återuppliva den erfarenheten omigen. Ibland vill själen inkarnera i en viss del av världen och då kommer den inte att lägga så stor vikt på de föräldrar den väljer. Precis så som vi människor är så är varje själ olika och därför anpassas valet beroende på typ av själ.

I det ögonblick som själen väljer föräldrarna länkar själen sig till den personen och är alltid i närheten och väntar på den rätta tiden att födas. När jag gör intuitiva avläsningar för mina klienter, kan jag ofta känna själarna hos de barn som de ska få. Jag kan också känna huruvida barnet är en flicka eller en pojke och ibland kan jag även se vad de är avsedda att uppleva tillsammans under hela sitt liv tillsammans som en familj.

När jag har en session är jag inte 100% säker på att jag ska se det ofödda barnet, men vanligtvis kan jag med framgång känna det, om det är nära dig och om det snart blir en familjemedlem.

Självklart, genom tänkesätt och föreställning, påverkar föräldrarna också avsevärt den själ som vill gå med och bli en del av familjen. Allt beror på våra tankar, önskemål, stämningar och ändamål under dagen eller till och med månaden. Så själarna reagerar på alla dessa energier som vi skickar till universum. Detta gäller särskilt mamman. Hennes dagliga aktiviteter och tankar under hela perceptions- och skapelse perioden utgör ett fält, som liknar en magnet, som lockar själar som är intresserade av att bli dess barn.

När det finns fler barn i familjen väljer själarna också huruvida de vill vara dina barn beroende på syskon eller inte. Ibland är själarna, som ännu inte är födda och vill vara syskon, i kontakt med varandra och bestämmer vilket syskon som ska gå först. Jag kan föreställa mig min bror och jag som pratar på ”andra sidan”, fatta beslut om vem som ska gå först. I en del fall väljer man ett syskon som senare kan upplevas mer som en belastning än som en fin vän och då har de valt detta för att få möjligheten att lära och utvecklas. När det är ett missfall, har jag sett den specifika själen vanligtvis kommer tillbaka igen genom en senare graviditet. Om det finns en chans för det. En gång såg jag ett barn i ett missfall från en kvinna som kom tillbaka för att bli född i sin bästa väns familj.

Efter tusentals sessioner som jag hittills har gjort, kan jag säga en sak säkert: vi väljer alla våra familjemedlemmar, den plats vi vill inkarnera och de saker som vi kommer att uppleva under hela vår livstid. Jag känner mig så stolt eftersom min dotter bestämde sig för att välja mig. Det är den bästa gåvan jag har fått under denna livstid!

Detta inlägg är omskrivet från The Daily Awe

Dela.

Om skribenten

Carina Ehlers är mitt namn och jag är verksam som konstnär, medium - certifierad på Akademin - och är även kunnig inom energi healing. Sistnämnda har jag för övrigt lärt en hel del genom DrömHealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod och som bor i Kanada. Jag kan komma att skriva om såväl vardagsnära, praktiska och lite mer jordnära ting och det kan handla om allt från konstnärsmaterial och dess stora prisskillnader till kreativ inspiration, men även om mitt eget liv med allt vad det innebär. Även om jag är lite 'djup' så tro för allt i världen inte att jag är en tråkig person, tvärtom har jag massor av barnasinne inom, här i min 62-åriga kropp och glädjen att i lekfullhet få utforska och lära nytt är något att värna om i alla väder. Utöver de tre kategorier- Andligt & Medialt, Hälsa & Healing, Kreativ Inspiration – att blogga om i portalen så kommer jag med största sannolikhet även att prata om andra ting för jag har många strängar på min lyra och ingen vet i förväg vad framtiden bär på.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke