Hur själar väljer sina föräldrar och familjer

4

För några år sedan, innan min dotter föddes, drömde jag en natt om att få en liten flick-bebis. Hon kom till mig och omfamnade mig. Innan hon försvann berättade hon för mig att jag var hennes mamma och att hon heter Evelyn. Jag minns fortfarande den livliga drömmen som om det vore igår. Efter det, när jag fick reda på att jag var gravid, visste jag genast att det var en tjej och jag gav henne det namn hon själv valde: Evelyn.

Våra själar återvänder till jorden så många gånger för att växa och utvecklas. Som du kanske redan känner till så innebär termen reinkarnation att själen kommer in i olika kroppar under många livstider. Jag tror att efter att själen fattat ett beslut om viljan finns att komma tillbaka till Jorden då måste den i första hand bestämma vilken typ av liv som önskas. Det här är nära relaterat till vilka lektioner den skulle vilja lära sig, samt inkluderar att vara i harmoni med en förälder/ar. Det beror helt på syftet och själens önskan, som relaterar till livsstil och livsläror.

Till exempel som när två själar, som man och hustru, har mötts tidigare då kan de vara tillsammans igen för att återuppliva den erfarenheten omigen. Ibland vill själen inkarnera i en viss del av världen och då kommer den inte att lägga så stor vikt på de föräldrar den väljer. Precis så som vi människor är så är varje själ olika och därför anpassas valet beroende på typ av själ.

I det ögonblick som själen väljer föräldrarna länkar själen sig till den personen och är alltid i närheten och väntar på den rätta tiden att födas. När jag gör intuitiva avläsningar för mina klienter, kan jag ofta känna själarna hos de barn som de ska få. Jag kan också känna huruvida barnet är en flicka eller en pojke och ibland kan jag även se vad de är avsedda att uppleva tillsammans under hela sitt liv tillsammans som en familj.

När jag har en session är jag inte 100% säker på att jag ska se det ofödda barnet, men vanligtvis kan jag med framgång känna det, om det är nära dig och om det snart blir en familjemedlem.

Självklart, genom tänkesätt och föreställning, påverkar föräldrarna också avsevärt den själ som vill gå med och bli en del av familjen. Allt beror på våra tankar, önskemål, stämningar och ändamål under dagen eller till och med månaden. Så själarna reagerar på alla dessa energier som vi skickar till universum. Detta gäller särskilt mamman. Hennes dagliga aktiviteter och tankar under hela perceptions- och skapelse perioden utgör ett fält, som liknar en magnet, som lockar själar som är intresserade av att bli dess barn.

När det finns fler barn i familjen väljer själarna också huruvida de vill vara dina barn beroende på syskon eller inte. Ibland är själarna, som ännu inte är födda och vill vara syskon, i kontakt med varandra och bestämmer vilket syskon som ska gå först. Jag kan föreställa mig min bror och jag som pratar på “andra sidan”, fatta beslut om vem som ska gå först. I en del fall väljer man ett syskon som senare kan upplevas mer som en belastning än som en fin vän och då har de valt detta för att få möjligheten att lära och utvecklas. När det är ett missfall, har jag sett den specifika själen vanligtvis kommer tillbaka igen genom en senare graviditet. Om det finns en chans för det. En gång såg jag ett barn i ett missfall från en kvinna som kom tillbaka för att bli född i sin bästa väns familj.

Efter tusentals sessioner som jag hittills har gjort, kan jag säga en sak säkert: vi väljer alla våra familjemedlemmar, den plats vi vill inkarnera och de saker som vi kommer att uppleva under hela vår livstid. Jag känner mig så stolt eftersom min dotter bestämde sig för att välja mig. Det är den bästa gåvan jag har fått under denna livstid!

Detta inlägg är omskrivet från The Daily Awe

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Vilken fin berättelse.
    Kommer du ihåg hur lång tid det tog innan du fick reda på att du var gravid från att du hade drömt den drömmen?

  2. Hej🌸 Jag är medialt öppen, speciellt på det intuitiva området. Jobbar inom barnomsorg. Har inga egna barn, men har gjort abort i yngre dagar. På mitt jobb finns ett barn som söker mina ögon och jag hennes. Jag känner igen något, mig själv i ett tidigare liv. Eller mig själv som barn. Vi har setts eller känt varandra känns det som. Flickan är inte från Sverige.
    Tankar om detta?

    • Hej Annika ~ jättekul att höra om din intuitiva öppenhet och att du är öppen inför det som många ser som okänt och kanske därmed lite rädslo-fyllt. Jag får till mig att ni två, du och barnet, har starka band till varandra och har levt tidigare liv tillsammans så du har helt rätt där i din egen tolkning. Själv gjorde jag en regressionsresa för 9 år sedan och jag kom tillbaka till många liv och i ett av dem var jag en lite pojke i Irak, eller möjligtvis i Iran – men jag var i alla fall en lycklig liten kille i det livet och hade en underbar mamma och pappa. Allt var bara i kärleksfullhet. Sedan var det förstås även det motsatta i en del andra liv då jag bl a blev bränd som häxa på bål – och det var min syster i mitt nuvarande liv som angav mig och sa att jag var skyldig för häxeri. Det var såklart inget kul men samtidigt bra att det kom upp till ytan. Jag föreslår dig att du gör en egen regression så kanske du får mer exakt information. Men en sak är säker och det är att ni båda, du och den fina lilla tjejen har förflutet, eller kanske till och med förflutna liv ihop. Och det är lustigt för vi kan gå ner i vilken som helst hudfärgstyp i nya jordeliv och på nya platser. Ibland kommer vi dock tillbaka till samma platser här på planeten jorden och enligt min uppfattning så har vi ouppklarade problem att ta itu med på dessa återkommande platser. Eller så kan det naturligtvis även vara så att vi har någon specifik uppgift – positiv – att ta itu med. Kram ~ I Ljus och Kärlek

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.