Änglabudskap 1 maj

1

Ut med Gammalt och in med Nytt

Det gudomliga leder oss alltid åt glädjefullhet. Var uppmärksam så att du håller ett vakande öga på sådana tecken som visar vägen mot en ny riktning. Kanske det är dags att byta karriär, eller bostad, eller kanske till och med människor som du har anknytning till. Kanske något socialt arrangemang eller tillställning av något slag dyker upp som guidar dig på ett sätt som får dig att släppa gamla tankar – till förmån för en helt ny livsfilosofi. Förändring kan i sanning vara utmanande, men det kan också vara spännande. Det viktigaste att komma ihåg är att dina änglar vill att du ska vara lycklig och tillfreds inombords och med livet i stort. Allt som händer i livet har ett syfte och där finns en mening med ändamålet. Om du kan omfamna den sanningen med kärlek och tacksamhet i ditt hjärta så blir du välsignad. Oavsett vad du upplever i livet.

Ytterligare betydelser av detta kort:

Se sanningen

Snabba förändringar

Ett andligt uppvaknande

Se livets förändringar som välsignelser snarare än utmaningar

Ett bud om att vakna upp

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.