Dagens budskap ~ om Evolution

1

Du inser att hinder enbart är lektioner på din väg till kärlek.

Livet i den fysiska dimensionen handlar om din själs evolution. Och du förstår nu att det snabbaste sättet att utvecklas är att utnyttja kärlekens energi i allt du gör. Varje dag står du inför möjligheter att projicera din kärleksfulla energi, vilken är motståndskraftig, oföränderlig och lojal i fråga om insikt, förståelse och medkänsla.

Bekräfta och acceptera varje dag som möjliggör din medvetenhet om världen runt omkring dig. Vilket ger dig chansen att expandera i din andlighet. Titta på varje upplevelse och person som något unikt att lära igenom, för det är det som du gjorde upp om och hade en överenskommelse om innan du kom hit. Det är anledningen till att du är här.

Du utvecklas andligt genom den kunskap som du har uppnått via praktiska lektioner och sammansmältningen av sanningar som genljuder inom ditt väsen. Det kan vara svårt att växa utan att gå utanför din bekvämlighetszon. Det är här som dygden av tro och hopp testas, och du omfamnar övertygelsen att allt ordnar sig och blir bra.

Kärlekens kraft är den oändliga sanningen. Med denna kraft så påverkas du inte av dömande och bitterhet. Med detta så är allt förstått, accepterat och förlåtet. När du är i linje med kärlek så kan du se den gemensamma tråden som går igenom alla och allt; du blir medveten om att allt är en del av en större helhet. ’Mindfulnessen’ i att sanningen är större än ditt ego, liksom tacksamhet för varje upplevelse du har, är en viktig aspekt av din utveckling.

‘Heartfully’ – EncausticArt / bivaxmåleri – gjord av mig ~ Såld!

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.