Budskap om Ljusets Arv och Ditt Heliga Syfte

1

 

Du blir här uppmuntrad om att hedra ljusets arv, som är din okränkbara och helgade rättighet sedan födseln. Hämta näring och stöd från dem som har kommit före dig – dina stamfäder, inte enbart av blod utan också i ande. Kanske är det dessa som har inspirerat och motiverat dig att leva som en helig rebell, från ditt hjärta och med tro på dig själv. Ju mer näring du får genom detta ljusets arv – från ditt förflutna, desto mer blir du en arvslänk åt dem som kommer att befrämjas av ditt ljus i framtiden. Detta är ett heligt anlag – från den väldiga universella källan – till mänskligheten. Det är vishetens ljus, kreativitet, radikalt mod, kärlek och respekt som överförs från hjärtat av varje generationen till nästa. För att förfina och skina ut din innersta essens ut i världen ska du ta fasta på att ljusets arv är din andliga rättighet… att vara som en sol, strålande och magnifik av din natur. Och inte förväntas be om ursäkt för detta faktum.

Detta kort, Ljusets Arv, dyker upp när du behöver bekräftelse på att ett kreativt val som du gör, eller har gjort, eller snart kommer att göra, är ett som är i linje med ditt heliga syfte och vägen för läkning och utveckling. Ljusets arv kan inte ignoreras utan någon åverkan på ditt välbefinnande. Om du hade någon särskild fundering och läser detta budskap då är en del av svaret på din angelägenhet den att problemet i fråga är av yttersta vikt för din andliga tillväxt – även om det verkade som en relativt obetydlig fråga. Energin kring denna fråga är relevant för din heliga arvsrätt om att skina. Kanske behöver du lita mer, för att veta att allt är i sin ordning, oavsett vad det verkar vara och att du ber om hjälp och tror på att du förtjänar att ta emot den.

Ljusets arv ber dig också att kalla på det villkorligt kärleksfulla stöd som finns för dig – varje dag. Detta ljus kommer att erbjuda dig hjälp på alla sätt. Att inte svara an på detta är som att svälta eftersom du tror att du inte har något sätt att skaffa mat, medan en fest ligger framför dina ögon – om du bara skulle ta del av det! Kanske du oroar dig för att du ber om för mycket av dem som vill stödja och vägleda dig. Detta är dock en felaktig tro. Dessa varelser, av ovillkorlig kärlek, som hjälper oss andligt varje dag behöver skina precis som vi gör. När de inkluderas för sitt syfte – att hjälpa till med mänsklig andlig utveckling, genom ovillkorlig kärlek – blir de också en del av ljusets arv, skiner ljust med kärlek och hjälper till att lysa upp världen. Även om du kanske tvivlar på din goda vilja ibland – och att vara mänsklig betyder att det kommer att finnas några väldigt mörka stunder på din väg – så bekräftar det här oraklet att du kommer från kärlek, med den rena avsikten att helt enkelt leva ditt liv och göra ditt bästa i de omständigheter som du befinner dig i. Du ombeds att utnyttja den hjälp som väntar på din förfrågan så att ditt eget ljus kan bli en del av det större lysande arvet av gudomligt ljus som uppenbaras på jorden.

Detta är också ett budskap om att leda dig till något i din familjehistoria, eller andliga förfäder som är relevant för dig nu. Dina andliga anor kan kännas igen genom de traditioner och kulturer du är fascinerad av och intresserad av. De behöver inte vara samma som de andliga traditionerna som du växte upp med under denna livstid, även om de så kan vara. Inverkan av din familjehistoria och/eller andliga traditioner kan vara uppmuntrande och konstruktiva, men det kan också hålla dig tillbaka. Ibland absorberar vi oavsiktligt de dolda rädslorna från våra föräldrar eller vår religiösa uppväxt, såsom tro på att drömmar inte kan manifesteras eller att vi måste kompromissa med fara för att förlora det som får oss att känna oss verkligt levande. Om du kan relatera till detta eller vill ha healing utifall att det händer, bortsett från din avsiktliga medvetenhet, kan du helt enkelt utföra healingprocessen nedan.

Om du är involverad i ett grupp projekt så är detta en uppmaning om att innerst inne förbli sann mot dig själv – om varför du egentligen från början inledde detta samarbete – och söka hjälp, skydd och vägledning från en källa som älskar er alla villkorslöst. Du kan göra detta genom läkningsprocessen nedan.

Till sist, om du behöver en knuff för att erkänna att du är en idérik person, berättigad att utforska din uppfinningsrikedom – kanske genom att gå någon kurs eller fullfölja dina egna konstnärliga intressen hemmavid – då är detta ett budskap om att, “Ja, det här är en del av din livsväg”, och du uppmanas att ta det ett steg längre.

Här bekräftas också att du har en del speciella kreativa- och helande, läkande resurser att ge till världen under denna livstid. Du kommer att lämna ett ljusets arv för det högsta bästa på denna planet och du kommer att vara kärleksfullt assisterad på många sätt av den stora och magnifika kreativa universella intelligensen när du ber om hjälp. Om du inte vet hur man gör detta så fullfölj bara healing processen nedan.

HEALING PROCESS

Säg högt: “Genom ovillkorlig kärlek är jag öppen för att få stöd, vägledning, skydd och hjälp som jag behöver för att manifestera ljusets arv som skiner genom mig nu. Jag släpper varje medveten eller omedveten barriär av tro-övertygelse eller relationsmönster som förhindrar mig från att till fullo stråla ut mitt ljus i världen. Jag ber om att min kreativa resa ska anpassas till min andliga väg och välsignad för det högsta bästa. Så är det.”

Placera dina händer vid ditt hjärta, i bön och stäng ögonen. Böj ditt huvud mot dina händer och föreställ dig, känn eller upplev att ett vackert gyllene ljus rinner ner från universums centers kraft, in i toppen av ditt huvud. Det strömmar sedan långsamt ner genom ditt huvud och in i ditt hjärta, hela vägen ner genom din kropp och ut genom fotsulorna.

Öppna dina ögon när du känner dig redo och du har slutfört denna healingprocess.

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

 1. Hej ! Å tack! Vad coolt så jag uppfattar mig själv sen barn. .
  Att jag har hög med gåvor. Det var farmors önskan.. Men kommer inte skaffa egna. Tycker är överbefolkat nämligen. Och farlig värd synlighet extrem torkan. Så pass blivit sol hatare. . Den är nu tid extrem farlig förstör natur bränder djur mycket mera .
  Lider nått oerhört. . Så jag kan tänka mig dem är oroliga för mig, dem ser sanningen. . Jag kör min väg oavsett vad folk säger ! ♥

  Givetvis har jag lärt mig massor.
  Är stolt att jag är hit tills själv lärd..
  Och njuter av gåvan. . Synlighet nu tiden är hemsk. Så förre drar jag baka bandet då inte var så här farligt! !!
  Sen tror jag mycket väl kan vara gordängel. Gott egenom så mycket så känner mig mycket äldre en vad jag är. . Men ser yngre ut en vad jag är. .
  Sen som barn var unik så inte vev skadad av skeptiker dvs skydda det hela mitt röriga ungdoms liv..

  Vad sett ragerat på så är det unikt
  Extrem ovanligt. Vänder vrider på tänket när inte behärskar sak normalt. Så vänder jag på det har tagit med mig i det vuxna livet. . Har i dag hittat mig själv vet vad jag vill ha. Släpper inte in folk bara så där.. utan låter mig ledas till untevela individ. Så på så sett får jag bra energi rätt sak folk mycket mer..
  Är speciell är så nöjd över den jag är ,
  det jag har upp nått..

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.