Budskap för veckan ~ Möt Ditt Inre

0

Du har fantastisk vishet inom dig så för att kunna utnyttja denna medfödda inre resurs behöver du avsätta en del tid för att stilla ditt sinne och lyssna på källans röst och dina skyddsänglar då de når ut för att ge dig svaren som du söker. Meditation och bön är ovärderliga verktyg som du kan använda dig av. Affirmera och visualisera likaså. Kanske du till och med kan uppmärksamma att vägledning kommer till dig i dina drömmar. Och de kan förse dig med spännande visioner och ingivelser som handlar om ditt livs syfte.

Det handlar inte om att du ska skrida till handling, agera, utan om att bli glasklart medveten om vad det är som du vill skapa. Om du har känt oro eller rastlöshet kring denna fråga, för att du inte har gjort något av dina drömmar så frigör dig då bara från dessa bekymmer och kom till ro med dig själv. Tålamod är en dygd nu för tillfället. Dina intuitiva förmågor är förhöjda och det är viktigt att du litar på din intuition. Dina känslor kan vara som en kraftfull kompass som pekar ut rätt riktning åt dig. Följ dem med tillit och självsäkerhet.

Ytterligare betydelse av detta kort:

Andlig utveckling och reflektion

Lita på din inre vishet

Tålamod med dig själv

Att vara helt trogen och sann

Tro på Universums älskvärdhet och vishet

Följa din egen inre guidning

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.