Släpp de planer och idéer som inte längre fungerar

0

Dagens budskap som kommer till mig är ett råd om att släppa taget om sådant som du kan ha kört fast med och istället förlita dig till att du vägleds in mot nya riktningar som leder dig mot Ditt högsta bästa.

Så fort du släpper taget om resultat så möjliggörs utrymme för att frisläppa alla emotionella begränsningar som ha hållit dig tillbaka på sistone. Förlita dig till det högsta bästa och vägledningen som kommer, både från din själ och skyddsänglar, för vi har bara de bästa avsikter i hjärtat och som kommer att göra allt som står i vår makt att beskydda dig.

Vi finns här för att visa dig att genom att frigöra dig från dina nuvarande olösta svårigheter så kan det kanske vara nödvändigt att ta en alternativ väg till ditt mål i livet. Samtidigt som du navigerar över till en ny rutt så kan du kanske lägga märke till att den ultimata destinationen ändras på så sätt att det sker för Ditt högsta bästa. Eftersom det är själen som tillhandahåller vägriktningsvisare för att guida dig längs din resa så bör du inte ignorera symboler och tecken som visar sig för dig. Var modig och släpp de planer och idéer som inte längre fungerar. Lita på och följ energierna som vägleder dig in mot en ny riktning.

Energi är som tidvattnets ebb och flod och genom ett högre medvetande kan du komma åt den energin, använda den och följsamt låta dig ledsagas av den. Tidigare hämningar, självtvivel och tillits problem mattas av när du släpper taget och litar på att själen vägleder dig dit där du behöver vara.

Let Go – Oljemålning av mig

Alla vi människor är fantastiska och älskvärda precis som vi är.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.