9-årige “stjärnbarnet” hävdar att hon kan läka vatten & varskor folket om att “vakna”

0

Vi kommer alla in i våra jordeliv med något slags syfte, vilket kan bidra till samhället i sin helhet och dess tillväxt, både på ett materiellt och andligt plan. För att kunna uppnå detta syfte så programmerar våra vibrationer våra förmågor och låser upp speciella förmågor från de oändliga möjligheterna som vi är rikligt försedda med.

Så är fallet med stjärnbarnen. De kommer till denna dimension för att vara behjälpliga i andlig tillväxt, såväl för dem som finns omkring dem och bidra till den väldigt nödvändiga tillväxten av vår planet och åt oss, som dess barn.

Människan utvecklas ständigt och “stjärnbarnen” är nästa evolutionära kedja, som är mycket mer andligt medvetna än resten av oss. De kommer med speciella gåvor, såsom helande förmågor, extra sensorisk uppfattningsförmåga, universell vishet och många andra “superkrafter.”

Författaren Mary Rodwell lyfter fram deras existens i sin bok The New Human: Uppvaknande till Vårt Kosmiska Arv, och förklarar att även om de är fysiskt oskiljaktiga för de flesta människor så är de ljusbärare som är här för att styra uppvaknandet av det jordbundna medvetandet.

“De nya barnen är födda utan program och kommer att skapa ett globalt uppvaknande”, förklarar hon. De program som hon refererar till är de illusioner vi alla fått lära oss beträffande verkligheten och som i stor utsträckning definieras av tradition och allmänt accepterade “normer”.

Den svenske molekylärbiologen Dr. Ohlson, Ph.D., är en av de forskare som har dedikerat sin karriär i att dechiffrera mysteriet kring dessa barn som innehar en annan realitets sensitivitet och mottaglighet.

För att beskriva dem, myntade hon en ny term – ”brevfolk”, som pekar på ett antal vetenskapligt bevisade skillnader mellan dem och den genomsnittlige amerikanen. “Det är inte så enkelt som främmande DNA. Det är en kombination av genetiskt förbättrade kroppar, i kombination med själar från olika sfärer i vårt universum och som inkarnerar i dessa “förbättrade” kroppar, förklarar hon.

“Själarna har olika frekvenser beroende på deras evolutionära status och det spelar en roll vid aktivering av DNA i den specifika kroppen”, fortsätter hon och förklarar att de kan höra över det normala intervallet, är mer medvetna om “minsta skillnader i nyanser av färg, mer än normalt”, de har ett förbättrat lukt- och smaksinne, uppvisar större känslighet för alla frekvenser, radioaktiv strålning, likväl som för energifält och energi som utsänds från arga människor eller djur.

Nioåriga Cathy från Nordeuropa är en av de barn som Mary Rodwell listar med “stjärn-barn” förmågor, och den här tjejen hävdar att hon har förmågan att läka och rena vatten genom att tala “stjärnspråk”.

Hennes mamma kontaktade Rodwell för att dela med sig av vad Cathy kunde göra och meddelandet hon ville att världen skulle höra. I e-postmeddelandet förklarar hon att Cathy kunde tala “stjärnspråk” för att läka vatten.

“Vid tiden för min första graviditet sa en “röst” att mina barn inte var mina. De skulle bara komma genom mig. Dessa barn tillhör inte någon. Det var inte förrän nyligen som jag blev medveten om att det fanns sådana saker som extra terrestrials/utomjordingar”, skriver hon och förklarar att hon är mor till 4 stycken.

Hon beskriver Cathy som en speciell tjej som “finner den konventionella världen och reglerna svåra.” Hon har svårt att förstå varför hon inte får göra saker på sitt eget sätt. Hon säger vidare att genom att “diktera vissa helande/läkande ord i ett ET-språk” kan hon läka och rena vatten.

“Jag märkte att vattnet faktiskt smakade annorlunda efteråt. Hon säger att stjärnaspråk är från en plats utanför universum. Cathy tar emot meddelanden på ET-språk och förstår vad de säger till henne. Hon säger att de är viktiga.”

Om detta är sant visar det ännu mer hur lite vi är medvetna om vad existens verkligen omfattar och hur mycket vi fortfarande har att lära oss om universum och våra förmågor, inte bara som materia – i köttet – utan också som andliga varelser.

Kanske det viktigaste budskapet som Cathy försöker sända till oss alla är att vakna upp och inse hur vi påverkar och influerar vår verklighet. Lyssna på hennes meddelande nedan – länk till youtbe-film – och berätta gärna var du anser om detta ämne.

A Star Child Speaks • I Can Heal Water • Call for Humanity to Wake Up!

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.