Budskap om hinder som du tar dig över

0

Jag delar med mig av det som kommer till mig i detta nu och om du känner igen dig i det här så är budskapet riktat mot dig och du kan med glädje och kärleksfullhet enkelt och lätt bara ta emot.

Budskapet lyder som följer ~ Det som uppfattas som svåra tider, eller hinder, svårigheter eller bekymmer det kommer faktiskt att vara över inom kort. De utmanande upplevelserna kommer att förpassas in i dåtid och du släpper det förflutna för att istället fokusera på nytt och glädjefullt som kommer in i ditt liv. Det är som en känsla av lättnad och kanske detta också är något som har förväntats, fast på en mer undermedveten ‘plats’ i ditt väsen.

När du nu mer medvetet kommer till insikt om att hinder och svårigheter är på väg bort, ut ur ditt liv, då kommer du sakta men säkert att känna dig lättare. Och friare. Saker och ting kommer att ske med mer lätthet och det är som ett snabbt hejdå, blandat med glädjen av att äntligen släppa taget om det gamla och istället fortsätta framåt.

Om du bär på något tungt från det förflutna så är det här ett budskap om att det är dags att överlämna detta till dina änglar. Att tänka på det förgångna som om det vore värre än det i själva verket var, kommer inte att vara någon till gagn så överlämna det som känns tungt och svårt till änglarna. Om där finns någon form av beroende, eller medberoende i en relation så frigör dig från detta genom att be din skyddsängel om hjälp. Och lär dig att skratta åt dina problem. 

Svårigheter kommer att upphöra!

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.