Ett budskap om att Manifestera Dina Drömmar

0

Livet kan verkligen vara väldigt magiskt och den resa eller det äventyr som du nu står inför har du valt bara för att dina planer ska börja att materialisera sig. Det är precis som om dina änglar går bredvid dig, för varje steg som du tar på din livsväg och som hjälper dig att manifestera allt du behöver. För detta är exakt det som händer! Och nu när du är på dina drömmars väg så kommer de gudomliga sfärerna att belöna dig genom att göra din väg enklare och lättare.

Lägg märke till små tecken och du kommer då att förstå att dina änglar hjälper dig. Koncentrera dig på tecknen med glädjefullhet och optimism. Försäkra dig om att uttrycka din tacksamhet över det som manifesteras. Detta i sin tur, kommer signifikant att generera än mer guidning, eller vägledning och som du får den stora äran att ta emot.

Alltmedan du fortsätter att röra dig framåt så kommer du att se klarare och mer tydligt, och även länkarna mellan allt arbete som du har lagt ned för att förbereda dig inför din resa och färdigheterna som fordras för att vara framgångsrik. Just i denna stund.

Du kommer bara helt plötsligt att inse och förstå hur verkligt förberedd du faktiskt är för en uppgift. Skicklighet, kreativitet och beslutsamhet finns på sin plats och resurser som magiskt bara dyker upp. Förmågan att göra förändringar snabbt och framgångsrikt finns även de. Så tacka och ta emot ~ ni som i ert klarseende förstår att detta budskap är ämnat åt er.

I Ljus och kärlek

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.