Budskap om Kraften ur Attraktion

0

Verkliga under,  sådant som ännu inte har inträffat, finns därute väntandes på Dig. Med innehåll av många vackra och fantastiska äventyr och mycket magi. Kan Du hålla ditt hjärta öppet för det som kommer mot dig, utan att överge upplevelserna av ögonblicket som är nu och bli för framtidsorienterad? Du förstår att det finns magi i just detta ögonblick också. Något väcks till liv inom Dig – från djupet av Ditt väsen. På såväl ett yttre som på ett inre plan finns det en form av skifte i denna process. Någonting som kommer att bära frukt, en fruktbarhet eller alstringskraft är igångsatt och sporrande.

Det är Din tid att leka med den här skaparkraften och att fånga upp dess essenser och ta Dig an denna process av transformation med ett öppet hjärta och sinne. Du vet kanske inte vad detta kan komma att leda till, det enda du behöver känna till är att det bli underbart och helt perfekt. Det som behövs. Oavsett detta så ge rum åt, och tillåt den bördiga och fertila energitillväxten att slå rot. Ta tillvara på överflödet av den energi som nu så naturligt och rikligt finns där inom Dig. Helt enkelt av att bara vara.

Du är en stor själ och med detta följer ofta stora drömmar. Kanske Du bekymrar Dig över att Du vill ha ut för mycket av livet. Kanske Du tänker att Du bara är kapabel till mindre drömmar, men kom ihåg att det finns olika stadier eller faser i nyskapande. Ett hus kan inte bli byggt utan grundläggning. Det spelar ingen roll hur vackra de fläckfria, högglänsande stora fönstren är som Du planerar att installera, för först måste väggarna finnas på plats! Dina stora livsdrömmar är ett pågående arbete. Precis på likadant sätt som Du själv är.

Om Du har arbetat med healing någonting inom Dig, startat upp ett nytt kreativt projekt, eller bara skaffat ett nytt jobb, eller en ny relation och känner att trots en del resultat så finns där ändå en viss otålighet kring känslan av att ännu så saknas det något, det där nya som Du hoppats på. Tvivel kommer kring huruvida du ska fullfölja det hela, eller om Du någonsin hittar ”zonen”/sektorn, eller om Du kan bli skicklig nog i den situation som för närvarande råder.

Om Du känner igen Dig här då är detta ett budskap om att hjälpande krafter är på väg. För att bistå Dig på Din fortsatta väg. Det går bra för Dig! Du gör bra ifrån Dig! Sådant som är av äkta sant värde tar tid att bygga. Gläds och fira varje framgång – även om de är små. Du skapar något värdefullt så var tålmodig, ha tillit och fortsätt.

Här är även ett speciellt budskap om att Du nyligen har avslutat en cykel, eller nivå av manifestation och är i övergången till en ny våglängd, med nya upplevelser och erfarenheter. Precis som en stor fisk som lämnar den lilla dammen och känner sig som en ganska liten fisk i en större damm så kommer det att bli lite av att ”bli van vid det” som krävs för att finna dess väg. Detta kommer att läggas till, kompletteras till sådant som du redan har klarat av och ge en värdefull expansion åt förverkligandet av Dina förmågor, likväl som många nya relationer och gynnsamma tillfällen för att hjälpa Dig att komma vidare på Din väg. Det som Du är på gång med underlättar detta steg i processen. Huruvida Ditt skapande helt enkelt är Din gudomliga livsväg, ett specifikt arbete, eller ett faktiskt barn så finns där en positiv och konstruktiv energi som utvecklas för att förbättra processen och bär Dig vidare längs vägen.

Vågar Du drömma och tro på drömmen till den manifesteras? Utmanande NEJ-sägare till trots. Självklart gör Du det – Du helgade, okränkbara rebell!

Du får vägledning. Du kommer att attrahera vad än som behövs för att slutföra Ditt pågående arbete och få det att förverkligas. Förbli öppen för att ta emot och lita på den mognad som Du har fått från Dina livserfarenheter. Vänd Dig inte bort. Alla nödvändiga beståndsdelar sammanslås och därmed är det bara att tillåta detta införlivande att ha sin gång – så att Du kan manifestera Dina drömmar.

Kram och en fantastisk ny, fin vecka ♥ Carina

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.