Namaste vackra änglar här är ett speciellt budskap för helgen

1

Namaste vackra änglar här är ett speciellt budskap för helgen!

Det som jag vill att Du ska veta och som jag förmedlar är att energierna just nu är extremt kraftfulla. Jag har nyligen gjort en del energi-healingar’ och mina klienter berättar för mig att de upplever låg energi, humörsvängningar, fysisk smärta, ångest; såväl som andra fysiska och psykiska symptom.

De av Er som är mycket känsliga – som jag själv – kan till och med känna Er fysiskt utmattade. Jag skulle vilja dela med mig till Dig om att det här är väldigt normalt. Lyssna på Din kropp, sinne och ande. Se till att få ordentligt med vila, ät näringsrika livsmedel som regenererar Dig på alla sätt. Om klimatet tillåter där Du bor så gå ut och få lite frisk luft.

Ofta när vi känner oss uttömda på något sätt så tenderar vi att glömma att andas ordentligt. Ta djupa rensande andetag in och ut. Frisk luft är en universell livskraftsenergi, också kallad chi eller prana. Du kommer att bli förvånad över hur bra Du börjar känna Dig genom att vårda och ta hand om Dig själv.

Kom ihåg att ingen är viktigare för Dig, än Du själv! Du är värd varendaste liten gnutta av ansträngning som du lägger ner på Din vitalisering och föryngrande återhämtning! Jag skulle också gärna vilja nämna att även om vi kanske fysiskt, mentalt och/eller känslomässigt känner den här intensiva energin så finns det sagolikt fantastiska och ljusa energier runt omkring oss vid denna tidpunkt. Denna vackra och kraftfulla energi kan bokstavligen lyfta oss in mot nya mål, omständigheter, relationer och situationer. Det är en spännande tid för manifestation av våra högsta drömmar och önskningar.

Ta tid för Dig själv. Var positiv, oavsett vad du kanske går igenom. Håll Dig i vibrationer av välvilja och kärlek! Lägg din hand på ditt hjärta, ta några djupa andetag in och ut och säg högt – allt det där som Du är tacksam för. (Jag är verkligen tacksam för Dig ❤ fina ängel…) och med Din hand fortfarande kvar på Ditt hjärta… säg “Alla mina behov tillgodoses rikligt. Universum välsignar Mig med allt Jag behöver och vill! Tack! Och låt det bli så.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. M den

    Tack.

    – Dags för oss alla att ta tillbaka våran kraft o gudomlighet, och affirmera de Gudomliga Instrument vi verkligen Är. 🙏

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.