Zodiakens Tecken Med Den Starkaste Intuitionen

2

Intuitionen, den inre kunskapen: Vi känner ofta av den men kammar noll med att förstå vetenskapen bakom den. Alla har vi den här kraften men bara ett fåtal av oss kan förstå dess lärdom.

Ibland ignorerar vi vår intuition eller så tvivlar på den. Det kan kanske också hända att det vi förmodar vara vår intuition inte alls är den. Då vi kanske har svårt att identifiera vår intuition så har ändå våra stjärntecken ett svar på detta.

Vårt horoskop har några indikatorer som definierar vår intuition. Detta beror främst på sambandet mellan Pluto, det tolfte fältet, Ascendenten och Neptunus.

Intuitionens kraft, om den används korrekt, kan styra oss i att fatta rätt beslut, men det kräver ett öppet och vaket sinne för att nå detta.

Några av stjärntecknen är välsignade med denna förmåga.

De 3 Stjärntecknen Med Den Starkaste Intuitionen

1. Fiskarna:

För de andliga Fiskarna är det alltid, “Jag känner och därför finns jag.” De intuitiva Fiskarna förutser saker i sina drömmar eller kan kanske se en del företeelser som är signifikanta men som andra ignorerar. Inre frid är av största vikt för fisken och om de inte får den så kan de kanske använda sig av dunklare, eller mer beskuggade gärningar, som till sin natur är skadliga. Men om fiskarna lyckas hålla sig fokuserade kan de uppnå upplysning. Vad de än gör styrs av deras intuition.

2. Scorpionen:

Skorpionen kan se igenom, eller läsa av vem som helst; de kan enkelt räkna ut vad den andra personen tänker om dem. De upplever allt djupt och vet vad som kommer att hända. Men det är deras fascination för fara som gör att de ignorerar sin egen intuition och tar risker, särskilt i samband med romantiska relationer.

3. Skytten:

Skytten har allt som efterfrågas för att personen ska vara mycket intuitiv men för att kunna tillämpa denna intuition så måste de koncentrera sig på sitt inre jag och vara andlig. De behöver jobba mycket på sin potential och om detta görs på rätt sätt kommer det att rädda dem från obehagliga situationer. Skytten kan identifiera både bra och dåliga situationer, men människor som hör till dessa tecken ignorerar det mest. De behöver inre frid och ro för att tolka världens vägar.

Har du turen att vara en av dem?

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tack🙏💜👼 Jag är skytt och har dessutom väldigt många planeter i skorpionens tecken och ja, detta stämmer mkt mkt väl🙏

  2. Hej, jag är skorpion och varenda stavelse stämmer på mig och även på min son som är fisk.
    Väldigt intressant.
    Tack!
    Kram Anna-Maria

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.