Kvinnan får upprättelse och återtar sin sanna & rättmätiga plats

0

Nu kommer heliga Marias tid och drottning Kristina, den heliga Birgitta, Moder Teresa och alla kvinnors tid och upprättelse som leder bort från förtryck. Patriarkernas era blir ett minne blott. Vestaler och annat förtryck av kvinnors sanna värde kommer successivt att avta och sakta klinga bort för att sedan helt försvinna och förpassas till det förgångna. Nu är tiden då vi vågar höja våra röster och all världens kvinnor får åter sin rättmätiga plats på vår vackra jord. Kvinna och man står sida vid sida. Förtrycket av kvinnans röst och existens passerar in i förgången tid. Hon behöver inte längre kämpa utan att få något gehör. Som när den manlige prästen enkelt och lätt sätter en mikrofon på sin krage, alltmedan hon sliter och gnor sommaren lång, för att på förfrågan lära in ett nytt musikstycke och ändå uteblev en mikrofon till hennes sång. Modern sa, att det inte gick att höra lyriken ur dess fulla kontext. Nåväl, en petitess kan tyckas och det må så vara.

Nu är ändå tiden den, att jag, han, du och hon, vi går alla in i en ny och ljusare bana och det gamla och mörka förpassas in i dunklets mörka vrår. Det sker inte som i ett ögonblicks verk utan kommer att ta ett par år eller så och övergången från medeltida förtryck upplöses och försvinner ut i tomma intet.

Hon kommer inte längre att vara en docka, som nickar och ler, enbart för granskning av dess yttre. Hon kommer inte längre att finnas till hands när det passar, enbart för att tillfredsställa hans lustar. Hon blir fri. Fri som den sjungande lärkan och likt en fågelunges första vacklande vingslag, breder hon så ut sina välmenande Ängla-armar och flyger likt örnen och med vinden sprids hennes vishet från centret av vingslagens hjärtinnerliga boning. Hennes alltigenom genomgoda finner åter sin sanna plats och den misstolkade handlingen kring äpplet och dess lust och begär, det ger vika för kunskap och insikt i dess sanna och äkta, utvecklande lära. Allt förändras till det bättre.

Amalgam, Coca cola och annat fördärv, det vägrar vi sedan att ta i vår mun. För viljan, vår fria, den låter oss leva i samklang med naturligt framtagen sort, istället för den förvridna. Skakigt kan det nog kännas ett tag, men omruskning är enbart alltför välmenande för att tolkas som något ont. Den är välsinnad och full av ljus och kraft. Den är välsignad och allas våra välmenande änglar håller ett ömsint tag och för oss varsamt genom ljusets portal.

I Ljus och Kärlek, och i Tacksamhet och vördnadsfull respekt, från de äldre generationerna som vi lärt från.

I Ljus och Kärlek, och i Tacksamhet och vördnadsfull respekt, för allt liv på vår enastående Moder Jord.

Vi är inte enbart bara människor,

Vi är alla helt formidabla varelser.

God Bless

Budskap genom mig idag i form av psychic writing, eller inspirerad skrift ~ Kram Carina

____________________________________________________________________________________________

Ur ett mer rationellt perspektiv vill jag tillägga att:

Sankta (St.) Birgitta ska det naturligtvis vara då hon var en av Sveriges genom tiderna främsta kvinna. St. Birgitta blev så småningom helgonförklarad där nere i Rom och så hade hon även konverterat till katolicismen. Hennes reliker placerades sedan ut i olika kyrkor då kroppen färdades upp till Sverige igen.

Drottning Kristina, vår andra svenske stora kvinna, konverterade även hon till katolicismen efter att ha abdikerat från tron. Sedan färdades hon landvägen ner genom Europa och offentliggjorde sin katolska trosbekännelse i Bryssel. Under några år färdades hon fram och tillbaka, mellan Sverige och andra europeiska städer. Därefter reste hon till Rom och bosatte sig där under sina 20 sista levnadsår. Hon var mycket frispråkig och det väckte förstås anstöt men hon begravdes, som första kvinna, med stor högtidlighet i Peterskyrkan som är katolicismens huvudkyrka i Vatikanstaten. I ett rum i Palazzo Riaro har Kristina lämnat efter sitt kända citat på den minnesplatta av sten som markerar hennes bortgång: “Jag föddes fri, levde fri och ska dö frigjord”.

‘På väg mot Källan’ – 50×50 cm – Akryl och olja på canvas

Ett par av mina egna målningar ~ den övre målade jag under den gångna sommaren och den nedre är en äldre, med så där 5-6 år på nacken. © Carina Ehlers

Oljemålning av mig, Carina Ehlers – 80×80 cm

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.