Namaste vackra Änglar välkomna till Änglalik Inspiration – LuciaTorsdag

0

Namaste vackra Änglar välkomna till Änglalik Inspiration – LuciaTorsdag ​​med Carina

Glad Lucia ​​till var och en av er ♥

December månad kommer att vara en spännande månad, fylld med underbara manifestationsenergier. Den här månaden handlar definitivt om att umgås, ha kul och nya möjligheter som kommer i vår väg!

Dagarna kring Nymånen i Skytten den 7 november 2018 var en kraftfull tid fylld av influenser med avslutande och fullbordan. Vi blev ombedda att släppa taget om saker som har hållit oss tillbaka i år och kanske ännu längre tillbaka. Detta kan bokstavligen vara allt från jobb, relationer, hem, till gamla och förlegade sätt att tänka på. Sätt att tänka och vara som inte längre tjänar vårt högsta och bästa, utan som  behöver släppas för att vi ska kunna gå in i en ny och spännande fas i våra liv.

Ta tid att jorda dig, länka upp dig och överväg verkligen vad du vill ha in i ditt liv det här kommande året och hur du vill att det ska vara för dig. Det är en kärleksfull gest mot dig själv att lyssna inåt och kanske ta sig tid att skriva ner vad än det månde vara som du får till dig. Om vi sår på ett konstruktivt och positivt sätt så får vi skörda positiva skeenden och energier senare, på det nya året och vise versa. Meditera, be och sammanlänka dig med dina guider, andliga vägledare och änglar… med Gud/Källan. Var realistisk i vad du önskar att få och börja att röra dig mot de vackra nya målen, idéerna och sätten att leva … och vara.

Denna portal för LjusFrekvenser (Inkörsport) är mest kraftfull fram till vintersolståndet, på fredagen den 21 december 2018.

Använd och nyttja denna kraftfulla tid på bästa tänkbara sätt. Ha en konstant koll på dina tankar under denna tid. Kom ihåg att du manifesterar dina tankar.

Var uppmärksam på att ta några djupa rensande andetag in och ut under den här tiden, centrera dig själv, kalla på ditt andliga team och guider för att hjälpa dig att göra de val som tar dig i den riktning som är menad åt dig och som leder dig mot det som gynnar ditt högsta bästa.

Se på dig själv och andra med änglarnas ögon, med ovillkorlig kärlek och acceptans. På detta sätt inspirerar du och hjälper andra att nå sin högsta potential. Var inte hård och dömande mot dig själv utan se allt positivt som faktiskt finns där och se dig själv som frisk och lycklig. Nu är tiden då nya dörrar öppnas och mörkret byts ut mot ljus och kärlek.

Glad Lucia

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.