Ödmjukhet

0

Du har utvecklat den kärleksfulla medvetenheten om att du och alla andra är av samma slag, men på olika vägar.

Kom ihåg att erkänna att ingen är ”mindre” eller ”större” än du är. Bara vissa använder verktyg som kärlek, medkänsla och acceptans i mindre eller större utsträckning. Ödmjukhet är en av livets mest aktningsvärda egenskaper. Att acceptera andra som medmänniskor och se att de bara har en önskan om att få kärlek, förståelse och uppmuntran – det är den högsta bedriften av alla. Lär dig att inte jämföra dig med andra, för du vet aldrig riktigt vilka personliga prövningar och hinder som någon står inför. En ödmjuk själ kommer inte utifrån ”en plats” av rädsla, utan försöker sig på olika utmaningar och tar chanser till nya idéer och erfarenheter som kan komma andra till gagn. Alltid tacksam för denna dag och entusiastisk över vad morgondagen kan medföra. De visar naturligtvis medkänsla, välvilja och givmildhet – vilket ger sann glädje av att ge, snarare än att ta emot. När man lever utan självbeundran och högmod så finner man det lätt att lära sig vänlighet. Livet handlar inte bara om vad man kan göra för att lyckas, utan vad man kan göra för att hjälpa andra, på deras väg.

Med en ödmjuk anda behöver du aldrig jämföra dig med någon annan, för du inser att det är vårt inneboende unika jag som lär oss om den värld som vi lever i. Alla har ett syfte med sin existens här.

Fotat i Nynäshamn ~ från instagramkonto ~ carinaehlers_artspirit #nature #spiritualmessage

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.