Håll Dig Centrerad ~ helgens budskap

1

Detta kort kommer till dig idag eftersom anden råder dig att du måste fortsätta att lita på dina egna instinkter och att göra din egen resa, utan att jämföra det med någon annans väg i livet. Var snäll att inte bli avskräckt av bedömningar eller jämförelser. Moder Jord behöver ditt ljus, det som bara kan komma från dig. Om du försöker matcha din skönhet, med vad du uppfattar vara en annan själs skönhet så kommer du att ge så mycket mindre.

Många av oss som är annorlunda och unika har missförståtts, och som barn har många varken blivit bekräftade, uppskattade eller fick något värde överhuvud taget. I stället uppmuntrades vi att anpassa oss, att ändra på oss och vara annorlunda än så som man var, bara för att bli älskad. Detta mönster kan brytas.

Nu är det dags att älska och läka dig själv. Att veta att du är vacker. Du behöver inte ändra på dig för någon annan persons skull. Du behöver i synnerhet inte ändra något kring den som du är inför Universum, Anden eller det Gudomliga. Du uppmuntras istället att bli ännu MER av DIG!

Håll dig centrerad nu och låt dig inte störas av någon annan själ, genom hot, konfrontation, tvivel, svartsjuka eller rädsla. Att hålla dig centrerad innebär att du accepterar ditt medfödda värde och din värdighet, din rätt att existera och blomstra, trivas och acceptera den kärlek som skapade dig som den du är, för att uppfylla ditt gudomliga livs syfte.

Du får nu bekräftelse av Anden att du är på rätt väg. Du behöver inte kollapsa i rädsla eller tvivel för att lindra gammal skuld eller göra andra människor mer bekväma. Det är inte själviskt att du är stark. Som en del av din andliga träning lärde sig din Själ att vara öppen, för att få vägledning och kanalisera healing/helande, läkande. Det här är vad du behövde för att kunna ha förmåga som hjälpare åt andra.

Nu är det dags att balansera det med härdighet, styrka och till och med en del gudomlig envishet! Ge inte upp kring vem, eller den som är du, förbli hela tiden öppen för vägledning, och därmed hitta balansen av kärleksfull visdom som krävs för att utveckla dig själv.

Att hålla dig centrerad betyder inte att du inte längre ger efter. Istället väljer du medvetet att anförtro – i gudomlig kärlek – och bli ännu mer självberättigad. Du är här för att skina ditt ljus åt andra. Ditt ljus står klart och lyser troget, och de som behöver det guidas av dess ljus till din trygga omfamning.

Var stark. Känn din inre skönhet och dina personliga gränser. Du måste känna dig trygg i din förmåga att säga nej likväl som du behöver veta att du kommer att säga ja när ditt hjärta leder dig att göra det. Var sann mot dig själv.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack, väldigt spot on🙏💜👼

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.