Tidigare Liv

0

Välkommen till fundering kring tidigare liv. Ibland så tänker vi på det förgångna, det som har varit, men dagens förflutna liv handlar inte om ditt eget så jag skulle vilja att du sluter dina ögon, tar ett djupt andetag in genom näsan, håller andan i några sekunder och andas sedan långsamt ut genom munnen. Gör detta samtidigt som du tänker på den eller de älskade som har gått över till andra sidan och som du vill länka dig till idag…

Detta kort dyker upp här nu eftersom din/dina älskade skulle vilja låta dig veta och förstå att de är här med dig nu. Faktum är att de står precis bredvid dig i detta ögonblick. Din eller dina nära och kära delar med sig till dig att himlen, eller den gudomliga dimensionen, inte är uppe i himlen… det är egentligen bara en annan dimension och frekvensnivå, parallellt med det jordiska fysiska planet.

Varje ögonblick, varje dag, har du ett följe av kraftfulla och kärleksfulla skyddsänglar som ser till dig och vakar över dig från deras dimension. De interagerar med dina fysiska upplevelser för att ta med den gudomliga Anden till jordplanet så att säga. Utan Anden skulle den fysiska världen vissna, skrumpna, förtvina, dö och mista sin skönhet. Det är Anden som är livskraftsenergi för allt och alla.

Änglarna och guiderna, inklusive dina nära och kära, som gör dig sällskap är ditt himmelska, typ umgänge. De är dina kärleksfulla supportrar. Precis som alla andra så har även du tillgång till himlens hjälp genom att bekräfta, acceptera och tona in dig, eller som på radion till exempel, ställa in rätt frekvens, med denna Högre Dimension. Meditation, musik, naturvandringar, kreativitet och andra liknande handlingar hjälper dig att medvetet knyta an till dina nära och kära. De är alltid med dig. De är här!

#enksildasessioner #medialabudskap #tarot #certifieratmedium #livskraftsorientering #rådgivning #nynäshamn #landfjärden #stockholmslän #carinaehlers.se

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.