Förlåtelse ~ Dagens Budskap

2

Att hålla sig kvar vid förbittring och ilska förhindrar, eller till och med kväver din andliga utveckling. Förbittring är en av de starkaste och mest skadliga av människans känslor! Förlåtelseakten är faktiskt i själva verket en lika otrolig kraftfullhet – som är så stark och har kapacitet att läka och transformera.

Det här budskapet får du nu eftersom det förflutna gör ont och måste läkas. Andevärlden försöker hjälpa dig att ta dig ur den stagnerande energin som dröjer kvar runt gamla sår så att det fördolda, själsliga, livsupplevelserna kan komma upp till ytan så att säga. När dessa tidigare sår har skingrats kommer du att känna dig vitaliserad, återupplivad, energifylld, gladare och mer förenad med dig själv på ett djupare plan. Förlåtelse handlar om val. Det handlar inte om att befria, eller rädda någon från deras tidigare handlingar mot dig; det handlar om att frigöra den ångest och plåga som din själ mäktar med och måste klara av att hantera.

Förlåtelse kräver medkänsla, insikt, vänlighet och vishet. Varje gång du förlåter någon så kommer det att möjliggöra åt dig ett frigörande av positiv energi och som leder mot friskare och mer produktiva strävanden. Varje gång du förlåter, bryter du cykeln av smärta. Förlåtelse gör att du kan bli mindre påverkad och begränsad av lidandet. Du ger dig själv möjligheten att sluta att känna dig som ett offer. Eftersom dessa känslor av vrede och smärta upplöses så återfår du din förmåga att älska, att ha tillit, och har tro kring att allt kommer upp till ytan och då kan du hitta tillbaka till ditt sanna jag och älska dig själv och vibrera på en högre nivå. Att förlåta någon är inte ett tecken på svaghet – det är ett tecken på ren andlig styrka.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Charlotta den

  Såg denna sida av en slump och kände direkt allt du beskriver. Hur förlåter man? Har försökt i snart 9 månader men känner mig svagare och svagare och inte kapabel att fortsätta i den här situationen men kan inte göra något åt det.. känner att min själ “blöder” och kan inte stoppa det.. hur gör man?

 2. livskraftsorientering den

  Hej Charlotta!
  Det är lättare än Du tror, men förutsättningen är att Du tror på dig själv och att du kan åstadkomma vad än Du önskar. Vid förlåtelse-akten är det viktigt att du har en innerlig avsikt, en intention och därtill är det även av stor vikt att du förlåter, inte enbart den person som har vållat dig skada utan även dig själv. Så till en början – Förändra Begränsande Trosövertygelser – för “När du ändrar ditt sätt på hur du ser på saker och ting så förändras sakerna du ser på.” -Dr Wayne Dyer

  Förlåtelsen är en viktig del vid rensning av negativa känslor. I processen att förlåta andra så måste du även förlåta dig själv. Den som förlåter tillåter sig själv att släppa taget om det förflutna. Det som var i förgången tid kan vi ändå inte göra något åt och framtiden vet vi inget om och därför har vi enbart Nu. Förlåtelse tillåter dig att leva fritt i nuet.

  Borttagning av störande personer från ditt medvetande, eller förtränga din ilska mot dem befriar dig inte effektivt från problemet. Tänk på människor du känner som i ditt förflutna har skadat dig fysiskt eller emotionellt. Ställ dig frågan; håller detta kvar skadliga känslor gentemot dem?

  “Förlåtelse är första steget mot healing.” – Mark Twain

  Jag får nog skriva en enskild blogg om detta – fast inte nu! Kram och ha en fin helg, Och du; glöm inte bort att affirmera och tänka positivt om dig själv för det är ju ändå om dig och din egen inre värld som det handlar om. Så Du är viktigast här.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.