The Gift & ett citat av Eckhart Tolle

0

Här visar jag först min nymålade tavla som bygger på en inre syn jag fick vid ett specifikt tillfälle. När det hände så var jag i ett medvetet tillstånd av nuet, då tankar inte existerade och jag kände mig fullkomligt närvarande hur djupt jag än gick in i mig själv. Mina tankar går genast till Eckhart Tolle och hans fantastiska och storslagna bok; Lev livet fullt ut, och återger här ett citat som minner om vikten att vara närvarande i nuet. Kanske det också kan vara till hjälp angående den frågeställning jag fick i mitt förra blogginlägg om Hur man gör när man förlåter!

Den här målningen är också en av mina chakratavlor och representerar rotchakrat som har den röda färgen. Det är baschakrat, det första av de 7 av våra energicentra👣

“När du blir mer medveten om din verklighet i nuet kan du plötsligt få vissa insikter om varför din prägling fungerar på vissa specifika sätt, till exempel varför dina relationer följer vissa mönster och du kan komma ihåg saker som har hänt i det förflutna eller se dem i ett klarare ljus. Detta är bra och kan vara till hjälp, men det är inte nödvändigt. Vad som är nödvändigt är din medvetna närvaro. Den löser upp det förflutna. Den är den omvandlande kraften. Försök alltså inte att förstå det förflutna, utan var så närvarande du kan. Det förflutna kan inte överleva i din närvaro. Det kan bara överleva i din frånvaro.”

Och så några till av mina senaste målningar…

Kram och en God helg ~


Embrace All Blessings – 30×30 cm – Akryl och därefter olja, på canvas
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.