Lady Nada kommer med uppmuntrande ord

3


 Detta budskap kommer till dig idag då den Rosa Rosen av Lady Nada, som är en högt uppsatt och storslagen begåvning från högre dimensioner – avseende andlig vägledning – är här för att ge kärlek, helande, styrka, energi och medkänsla åt ditt hjärta. Kanske du har blivit trött, eller utbränd, känt dig deprimerad, arg eller rädd under sistone, vilket har äventyrat ditt själsliga och kanske också fysiska välbefinnande.

Ibland händer det att vårt innersta blir uttröttat av allt kämpande med trötthet, depression och kanske medkänsla och så vidare och vi tycker att vår välvilja och förståelse till trots så är det ändå svårt att egentligen bry sig. Kanske du har överlåtit ditt hjärta och din själ in i någon annans angelägenheter, eller i något annat och känner att dina ansträngningar har tagits för givna eller ratats och valts bort. Eller kanske du bearbetar en stor förlust. Oavsett orsaken så har Lady Nada kommit för att ge tröst åt och hjälpa din själ. Din smärta och lidande kommer att passera inom den närmsta framtiden och enklare och mer varsamt än du kanske förväntat dig.

Anden påminner dig om att komma ihåg att betydande befogenhet och egenmakt kan utvecklas genom alla våra utmaningar. När du känner dig vilsen så kom tillbaka till den där kärleken, som Rosa Rosen utvecklar i ditt hjärta. Många utmaningar du ställs inför är till för att hjälpa dig att växa i din inre förmåga att älska villkorslöst och överlämna till det gudomliga… även i de stunder då saker och ting inte verkar speciellt meningsfulla. Du genomgår utmaningarna bara för att du är kapabel till det, är kraftfull och klok. Det är den perfekta tiden nu att frigöra dig från all skuld och rädsla (all negativitet) från det förflutna. Vet att du är älskad… har alltid varit… och kommer alltid att förbli.

https://www.instagram.com/carinaehlers_artspirit/

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Anna-Maria Nykänen den

  Hej och tack så väldigt mycket för budskapet. Det var verkligen menat för mig idag, allt träffade så rätt och jag är så glad och tacksam över att jag fick se detta när jag öppnade facebook (kanske änglarna guidade mig) även denna gång.
  Tack!

 2. Leischa den

  Tack Lady Nada och tack Carina🙏💜👼 Behövde verkligen detta budskap och det kunde inte bli mer klockrent som det är just nu.

 3. livskraftsorientering den

  Att du läser detta är ingen slump – enligt min tro och uppfattning kring livsåskådning – och därför är budskapet riktat till dig som ser detta. Kram och tack för att du läser och uppskattar det jag förmedlar ~

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.