Du inser att hinder bara är lärdomar på din väg mot kärlek

1

Livet i den fysiska dimensionen handlar om din själs evolution. Och nu förstår du att det snabbaste sättet att utvecklas, det är att utnyttja kärlekens energi i allt du gör. Varje dag ställs du inför möjligheter att projicera din kärleksfulla energi – vilken är precis lagom balanserad med förståelse.

Tacka för varje dag som öppnar upp och möjliggör att du blir mer och mer medveten om världen runt omkring dig, vilket ger dig chansen att expandera andligt. Titta på varje upplevelse och person som något unikt att lära ifrån. För det är det som du samtyckte till att göra. Det är därför du är här.

När kunskap som erhålls genom tillämpning av lärdom och integrering av sanningar genljuder inom ditt väsen, då utvecklas du andligt. Det kan vara svårt att utvecklas om man inte tillåter sig själv att gå utanför sin bekvämlighetszon. Det är här som förmågan till tro och hopp testas och du omfamnar övertygelsen om att allt fungerar på bästa möjliga sätt.

Kärlekens kraft är den oändliga, gränslösa sanningen. Med denna kraft påverkas du inte av dömande eller av bitterhet. Med detta förstår, accepterar och förlåter man allt och alla. När du är i linje med kärlek kan du se den gemensamma tråden som går igenom allt och alla; du blir medveten om att allt är en del av en större helhet. Den medvetna befintligheten i att SANNING är större än ditt ego, liksom tacksamhet för varje upplevelse du har, är en viktig aspekt av din utveckling. Din evolution.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Birgitta Lenasson den

    Hej ! Vilken fantastisk målning du lagt ut idag ! 🙏 Tack !

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.