TILLIT – Lita på Din Intuition

0

Dagens budskap är att Du har en stark koppling till din själs kärleksfulla röst och har tro på din intuition.

När du lyssnar till själens röst, i ditt innersta väsen, då kommer du aldrig att hamna på en väg som inte är avsedd för dig. Men du måste lära dig att lita på den rösten. Genom att hedra den heliga kunskapen inom dig och agera på det, kan du manifestera stora mirakel i ditt liv.

Din intuition längtar efter att bli hörd och varje dag får du möjligheter att testa din tillit för denna realitet. Alltmedan du upplever din resa som människa här i detta jordeliv så är det gynnsamt att vara uppmärksammad på denna ”röst” då den ger sig till känna. Lägg märke till dess innebörd och avvisa nödvändigtvis inte det som kommer till dig som en del av livets flöde, som en del av ett konstant utvecklandet.

När konflikter och utmaningar kommer i ens väg, identifiera då dessa hinder som möjligheter. Man kan också se det som välsignelser i förklädnad. Ju mer du accepterar denna din inre röst och ser den som en säker, trogen och pålitlig källa för vägledande information. Desto lättare blir livet. Tyvärr finns det många saker i denna dimension som du Inte Kan lita på, som vissa människor, och ibland inte ens dina egna ögon. Men oavsett vad så kan du alltid lita på din intuition när den “talar”.

Ha tro och tillit till din egen intuition

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.