Frigör, släpp taget & omvärdera

0

Idag, denna underbara tisdag, delar jag här i LivsKraftsOrientering- och KonstGalleriInsikten ett speciellt budskap som kommer via dagens dragna kort DETACH ~ Väl bekomme vackra änglar

Ibland hindrar vår självkänsla, eller ego oss från att se händelser tydligt. Det är nu dags att frigöra sig känslomässigt från en situation eller ett förhållande så att du kan ta ett steg tillbaka och omvärdera. Reflektera över hur förhållandet fungerar eller hur en händelse – om det är fallet – har påverkat dig. Är det tillfredsställande? Vilken roll spelar du i dess harmoni eller disharmoni? En ärlig bedömning krävs för att få klarhet och hjälpa dig att bättre förstå vad som kan behövas för att förbättra det hela. Även om omständigheterna redan är bra och tillfredställande så är detta ett faktum att ta fasta på.

Det är viktigt att acceptera att dina tidigare handlingar, beslut och övertygelser har lett dig till din nuvarande situation, oavsett om det är trevligt eller svårt. Vi styr i sanning våra liv i detta jordeliv, men ofta utan medvetet syfte. Genom att granska din situation och ta ansvar för den så kan du befria dig från behovet av att skylla på någon annan person, eller på dig själv eller Ödet. Det finns ingen skuld i samband med detta budskap – enbart klarhet, transparens, tydlighet och självbemyndigande egenmakt.

När du väl har avlägsnat dig från och rannsakat en situation eller relation, kanske bristen av en relation eller annan hjärteangelägenhet, då kommer du att ha bättre möjlighet att avgöra vilket ditt nästa steg kan vara. Kom ihåg att budskapet i detta kort Detach, det vet ingenting om ego. Beslut som skapas, som ett resultat av att dra detta kort, de måste vara rättvisa och balanserade för alla inblandade.

Stay tuned ~

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.