Inga Fler Sår

0

Det är dags att bryta dig loss och frigöra dig från begränsningarna av någon av dina trosövertygelser.

Ditt liv ligger på randen till något nytt och vackert, men innan denna nya fas kan påbörjas måste du granska din tro och bryta dig loss och avskilja dig från allt som inte längre tjänar ett positivt syfte i ditt liv. Du förtjänar att vara och att rå om ditt hjärtas alla önskningar, för du är ett välsignat verk i skapelsen.

Jesus talade om kärlek och förlåtelse, om medkänsla, fred och icke-dömande och föregick med gott exempel genom att visa kärlek och medkänsla mot alla. Genom att reflektera det ljus som skiner inom andra så möjliggjorde han deras rättmätighet. Men det som han predikat och praktiserat har sedan många gånger förvrängts eller förfalskats av många kyrkliga ledare genom åren. Som ett resultat av detta har mycket av det västerländska medvetandet genomsyrats av undermedvetna känslor av otillräcklighet och skuld. Utan att förstå eller komma till klarhet med det så kan vi känna oss usla, svaga eller kanske till och med omoraliska inom våra egna jag.

Syna noga och red ut allt i dina trosuppfattningar och ersätt alla rädslobaserade övertygelser med nya, ljusa och kärleksfulla istället. Den negativa föreställningen av smärta, sorg och lidande kan ersättas med den positiva visionen av förnyelse, andlig omvandling och bli ett slags pånyttfödelse, med glädje och lycka. Det är dock en process som kräver tid och engagemang.

Du kan klara det och allt eftersom så kommer ditt liv att förändras till det bättre.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.