Bön, skriven av indianer

2

Låt mig vandra i skönhet

och göra så att mina ögon alltid är uppfyllda av synen

av den röda och purpurfärgade solnedgången.

Gör så att mina händer respekterar de föremål du har skapat,

och gör min hörsel skarp så att den kan höra din röst.

Gör mig vis så att jag kan förstå,

det som du lärt mitt folk.

Låt mig lära mig,

de läxor du har nedlagt,

i alla blad och stenar.

Jag söker styrka

inte för att bli större än min broder utan för att kunna kämpa mot min största fiende:

mig själv.

Gör mig alltid redo att komma till dig,

med rena händer och klar blick.

Så att när livet slocknar,

som en slocknande solnedgång,

min ande kan komma till dig utan att skämmas.

– Bön av indianer, skriven för flera hundra år sedan

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack för Indianernas Bön. Man borde lära sig att se allt så som de ser på universum.

    • livskraftsorientering den

      Ja verkligen Lisbeth, jag håller med dig ~ Kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.