Förflutna Liv

1

Idag förmedlar jag ett budskap om förflutna liv och det handlar inte om ditt eget. Så jag skulle vilja att du sluter dina ögon och tar ett djupt andetag in genom näsan, håller andan i några sekunder och samtidigt som du långsamt släpper ut luften genom munnen så tänker du på den älskade som har passerat över till andra sidan och som du vill länka dig till nu…

Detta kort som visar sig här, pekar på att dina älskade i andevärlden skulle vilja låta dig veta att hen skulle vilja att du vilar och stillar ditt sinne. De vill förmedla till dig att de inte var ensamma när de gick vidare till andra sidan. Ingen av oss kommer någonsin till detta jordeliv ensam och inte heller går någon ensam in i det gudomliga ljuset. Efter den fysiska kroppens frånfälle.

Din käresta blev bemött av alla sina kärleksfulla släktingar, vänner och till och med av själar som de inte förväntade sig! De möttes så vackert av de magnifika änglarna, lärarna och deras andliga guider, som försiktigt eskorterade dem till sitt färgglada, himmelska nya liv. Dina kära talar om att allt är så underbart och så väldigt, väldigt verkligt och alldeles på riktigt!

Din käresta kan inte med ord uttrycka för dig, all den vidunderliga kärlek som de välkomnades med. De säger att det känns så naturligt att vara älskad… att de tror att de glömde det när de levde här på jorden. När din älskade kom hit “hem”, var det en otroligt underbar återförening. Himlariket är en plats där vi ser det bästa i alla, och de visar dig också det bästa inom dig själv!

För en hel och mer djupgående läsning går det bra att Boka Din Egen enskilda privatsession

på  

carinaehlers.se https://www.carinaehlers.se/sv-SE

och

Ändra Dina Tankar  ~  Ändra Din Värld

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. inga den

    Älskar dina ord! Känns så trösterikt. Tack

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.