15 Mirakler som Redan Hänt Dig i Ditt Liv

0

Allt som händer och kommer att hända beror på det faktum att du tog vägen, den för dig valda, och bestämde dig för att få saker att fungera till din fördel. Din verklighet och övertygelser skapas med hjälp av Attraktionslagen.

Allt som har hänt i ditt liv är ditt ansvar. Varje person, situation och händelse inträffade på grund av dig och dina handlingar.

Från tid till annan kommer nedslående saker att ske och dessa kan till och med styra dig bort från ditt ursprungliga mål. Men som chef för ditt eget liv är du ansvarig för vad som händer med dig och på vilket sätt du attraherar positivitet.

Du har konstruerat och utvecklat dig själv som en person genom vissa övertygelser, trosuppfattningar och tankar och du har all rätt att alltid hitta sätt att förverkliga dem.

Låt oss titta på de 15 saker som redan har förändrat ditt liv och gjort en stor positiv inverkan som visar dig vägen till framgång. Alla dessa är ett direkt resultat av den effektiva Lagen om Attraktion, och det finns ingen skam i att känna sig stolt eller hänförd över allt som du har åstadkommit.

Lär dig att uppskatta detta och försök att visa tacksamhet gentemot Universum:

 1. Tusentals soliga dagar som du har sett
 2. Varje gång du fick någon att le
 3. Glädjen av att titta på en underbar solnedgång
 4. Stjärnorna på natten
 5. Varje gång när du bara inte kunde sluta skratta
 6. Varje gång du har varit snäll mot någon
 7. Varje låt som värmde ditt hjärta
 8. Allt som du har lärt dig i ditt liv hittills
 9. Otaliga sorter av mat som du har testat och överraskat dig
 10. Varje gång någon har sagt “Jag älskar dig!”
 11. De där fina sova-över-tillsammans-partyna
 12. Den varma känslan när du ser ett småbarn
 13. Varje gång du har fått en kram
 14. Förbindelsen du har med dina vänner
 15. Kärleken från hela din familj

Alla dessa är tydliga tecken som visar hur omtänksamt och effektivt Universum är. Det finns ingen anledning att forcera saker och ting, eller att bli besviken, frustrerad eller irriterad på dig själv och tro att du aldrig har uppnått något fantastiskt under din livstid. Det faktum att du finns till ~ är ett underbart mirakel.

Heartfully – Encaustic Art målning / bivax på platta special (såld!)

Jag önskar er en underbar helg,

med Fina Tankar

och en Fin värld

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.