VILJA, VISHET och SINNE

0

En guldkrona för makt och auktoritet ligger ovanför en keltisk treenighets-knut. På vardera sidan av den keltiska knuten är de alkemiska symbolerna för eld och vatten; nedanför är den antika trebenta symbolen för riksvapnet från Isle of Man.

Här är ett budskap som jag vill inviga er i, ha dock i åtanke att precis som ett mynt har två sidor så har även detta budskap en sida som lyfter fram det lite mer positiva, medan den andra, omvända sidan ser saker och ting ur ett lite annorlunda perspektiv.

Först och främst handlar det om en tid med enorm kraft, balans och manifestation. De tre första ljusstrålarna, eller Devins energier, rör sig likadant inom dig: Makt och Vilja, Kärlek och Vishet, och Intellekt eller Sinne. Även om du inte är medveten om det så jobbar du på ett intimt plan, djupt och förtroligt, med de Uppstigna Mästarna och som är länkade till dessa energier. I detta deltagande med Mästarna kan du höja ditt fokus till högre våglängd avseende kraft och syfte. Du kan kombinera kreativitetens eld med vattnets mottaglighet och på så sätt skapa ditt bidrag till världen. Med guldkronans aktade upphöjdhet kommer du sannolikt att nå en betydande ställning i fråga om auktoritet och inflytande under en snar framtid. Sannolikt ser det ut att vara en period med stor aktivitet, men du kan hantera detta. Med dessa krafter i rörelse kan du disciplinera dig själv för att sammanbinda, länka ihop sådant som meditation, kreativitet, vila och görande som krävs. Dra nytta av den här tiden och använd de här krafterna väl. De är inget mindre än de gudomliga krafterna som rör sig genom dig så att du kan manifestera dess kraftfulla styrka i världen.

OMVÄNT: Indikerar detta kort att du kan känna det som att dina talanger, energier och även dina högre guider/vägledare saknas på något sätt. Eld brinner inte nedåt, och vatten strömmar inte uppåt. Du har varit inne i en ond cirkel, försjunken i grubblerier och gått runt, runt, kring samma problem och utan att ha fått en klar bild så går funderingarna kring vad som kommer härnäst. Även om det fortfarande kan vara en tid med stor aktivitet så kan mycket av det som du gör tyckas meningslöst och repetitivt. ‘Isle of Man’ flyger dock högt och delar sitt budskap om att du landar och du kommer att stå ut och resa dig upp igen – även i dessa svåra tider. Var inte så mycket i huvudet och gör vad du kan för att återansluta dig med dina högre guider. Ditt yttre inflytande kanske kan vara nedsatt just nu eftersom din krona har ’trillat’. Men din styrka och auktoritet har nu blivit grunden och ett fint fundament för att bygga nytt på. Guds kraft, hjärta och sinne finns inom dig.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.