Den Gudomlige Healern

0

På bilden ser vi den Gudomlige Läkaren, Healern som står framför en brunn, bärandes på en kruka med helande, läkande vatten och han delar sitt läkande ljus med dem som står runtomkring honom. På sin mantel finns en kaducé – symbolen häroldsstaven – för medicin och läkning. Den kallas för Dian Cécht av kelterna. Han fick döende att resa sig igen genom sina inkantationer (andebesvärjelse / drev ut det ‘onda’..) med sina gudomliga, dyrbara och heliga ord.

Denne kraftfulle, eviga och kärleksfulla ande som till fullo, ur alla aspekter äger den gudomliga healingförmågan, finns nu vid din sida och här är en indikation om en tid fylld av underbar, magnifik healing på alla plan.

Där kan finnas en person som kan bli en fantastisk healer åt just dig, likväl som en lärare som delar med sig av healinggåvan – och som du i din tur sedan kan sända vidare till andra. Om du inte känner till denne personen ännu så håll ögonen öppna. Se dig omkring. Han eller hon kommer!

Du kan kanske också komma att upptäcka att Du själv är kallad att stå till tjänst åt andra snart. Kom ihåg att ord och tanketro och känsla – är nyckelkomponenter när det handlar om själv-healing. Likväl som när du ska lära andra healingens ädla konst. De är viktiga verktyg i den Gudomlige Läkarens medicinväska så försäkra dig om att detta är en del av din också. VET att det helande, läkande ljuset skiner kring dig och igenom dig. Sådan form av glädjestrålande kan medföra välmående åt alla.

OMVÄNT ~ tolkning ur en annan synvinkel av symboliken i kortet

Det kanske är så att du har förlorat siktet eller riktning för sådant som krävs för ditt eget välmående, eller om du var på väg att upptäcka dina egna healing-gåvor så kan du kanske ha hamnat på sidospår – för ett litet tag. Oavsett vad så är det dags att återgå till att ta hand om dig, ta tillbaka din egen förmåga avseende självhjälp och återanknyt med dina inneboende, medfödda gåvor. Kanske du även har glömt bort din egen tankekraft, idéer och känslorna som är en del av elixiret som frambringar healing till dig – och hjälper dig att ge healing åt andra.

Försäkra dig om att uppmärksamma dessa komponenter alltmedan du kommer tillbaka på din livsväg och följer den färdriktning som är ämnad åt dig. Den Gudomlige Läkaren / Healern, Dina egna kraftfulla Ord – och de åtgärder som Du vidtar för att stödja och underhålla dem – kommer att hjälpa Dig så att Du kan växa och lyfta upp dig själv till högre våglängder.

Akasha Kraft

Känn, förnim den Gudomlige Healern när han stiger fram inför dig och häller ljuset och energin av perfekt helande in i dig. Blunda och känn den strålande värmen av glädjefull hälsa och välbefinnande. Förfoga över och Äg den harmoni och styrka som fyller dig.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.