Förändringens tid

1

Vi lever verkligen i förändringens tid och det kan vara turbulent emellanåt. Kanske du känner det som om något fattas dig här i livet och istället söker du i det yttre, fysiska och materiella. Detta ”något” som saknas kan dock inte erhållas på annat sätt än från ditt eget inre. Äkta och sant överflöd är ett naturligt tillstånd i universum. Det härstammar från Guds kärleksfulla hjärta, en välsignelse som skaparen förärar allt levande. För att kunna manifestera överflöd i din fysiska värld så måste du först känna överflöd inifrån.

I ett medvetet närvarande i vardagen, kan vi i denna förändringens tid också snappa upp signaler från andra. Min mamma fick en hjärtinfarkt den 11 maj och det har blivit många resor fram och tillbaka mellan Stockholm och Göteborg. Sedan drygt två veckor tillbaka bor hon nu på hospice och vid ett tillfälle tillbringade jag min tid där under 30 timmar i sträck. Jag sov i mammas rum, med en gällt, skrällande syrgas-maskin bredvid och någon dag efter började jag gråta för jag visste – utan att egentligen veta – att personen i rummet bredvid nyss hade dött. När jag gick ut ur mammas rum för att se efter stod dörren bredvid på vid gavel och jag såg liket under lakanet. Sedan på tågresan hemåt var där en rolig liten tjej i sätet framför mig och plötsligt, när hon pratade med kvinnan som satt strax över mittgången så började barnet plötsligt prata om döden och nästan exakt vad jag satt och tänkte på då. Igår var jag med om precis en liknande händelse då två barn, jämnåriga med föregående, satt mittemot mig på pendeln och plötsligt började prata om exakt det som jag satt och tänkte där och då. Lite roligare saker än förra gången ska tilläggas.

Förändringens tid medför många omvälvande saker och det går inte att förneka att vi alla är förbundna med varandra och att vi är energivarelser. Alla har vi ett flöde av energi och detta energiflöde är vår livskraft. Det är viktigare än något annat enskilt kroppssystem eftersom det inbegriper dem alla. Detta till trots så är både matsmältningen, andningen, cirkulationen, ämnesomsättningen och nervsystemet bättre kända i västvärldens medicin. Mängder av tester har tagits fram för att mäta effektiviteten och skicket hos vart och ett av dessa system, men ännu har inte något sätt utvecklats för att mäta energisystemet, vilket därför helt ignoreras. Ändå påverkar det direkt varje aspekt av vår hälsa. Barnen som började prata i de termer som jag tänkte är naturligt öppna för denna energi och dess system. De behövde inte logiskt tänka efter för att nyttja denna medfödda, inneboende tillgång.

Det finns en andlig anatomi och våra chakran är kärnan i energisystemet. Om du vill förbättra din livskvalitet och skapa mer överflöd i ditt liv, då är chakran en av nycklarna till detta. Att länka upp dig mot din energi och mot dina chakran hjälper dig att förstå din personliga utveckling och hur mycket du har höjt din medvetenhet. Vår tid – förändringens tid – karaktäriseras av ett universellt energiskifte, som tar oss från det konfliktinriktade solar plexus till hjärtats medkännande sfär. Så länge vi har en fysisk kropp och andlig längtan balanserar vi vår världsliga existens med vår andliga potential.

Men, för att undvika mänsklighetens undergång måste vi – i förändringens tid – dessutom lära oss att älska vår fiende. Det rör dina barn och barnbarn och som aldrig kommer att gå en fredlig värld till mötes om vi inte ändrar på oss nu. Alla människor är berättigade att bo på denna planet. Ingen är för mer och ingen är för mindre. Planeten Jorden överlever alltid men vi kan, om vi inte ser upp, utplåna oss själva. Den forna och förgångna tiden, som krävt många oskyldiga människors liv och som fått många att tro att allt levande liv inte är likaberättigat – sådan dårskap får inte ta fäste igen. Älska dig själv och därefter kan du också älska den som gör dig illa. Det finns ingen annan väg att gå.

Överflöd i sann bemärkelse kommer inifrån ditt innersta väsen och när vi lärt oss att öppna upp för de gudomliga sfärernas frikostighet kan du ge ett tack för alla de välsignelser som finns i ditt liv. När vi är tacksamma för vad vi har så skänker universum än mer över oss. Ge och ta emot av all frikostighet. Och framför allt, kom ihåg att du är värd överflöd i ditt liv. Ingenting saknas dig om du fortsätter att ha ett öppet hjärta. Livet är en enda ström av välsignelser.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack snälla, jag ser fram emot att det sker stora positiva förändringar i mitt liv. KKram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.