Kärlek & medkänsla ~ till dig själv

1

När du väver ditt livs väv ~ Låt varje söm sys med kärlek.

Idag uppmuntras vi att reflektera över och undersöka hur vi verkligen känner inför oss själva och våra liv.

Känner du dig älskad, framgångsrik och lycklig? Sanningen är att du är likvärdig med den största varelse som någonsin har levt på vår jord och du förtjänar att känna, vara och ha allt som ditt hjärta önskar. Oavsett om du inser det eller inte så har din kraft inga gränser.

Dina änglar ber dig omfamna kraften, skönheten och visheten inom dig. Vet att du kan använda dessa speciella egenskaper för att skapa och manifestera allt som ditt hjärta önskar.

Älska dig själv som den du verkligen är och tillåt din kärlek att stråla ut i alla riktningar. Att verkligen älska är att ha kärlek och medkänsla för allt levande, men först och främst måste du ha kärlek och medkänsla för dig.

Sann och innerlig frid, välstånd och lycka kan bara uppnås genom kärlek. Men innan dessa saker kan manifestera sig i den yttre världen omkring dig så måste du känna dem och älska dem med ditt hjärta.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack snälla.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.